• 16-06-2020, 02:50:05
    #19
    Öğrenci birisi var ise benim gibi ref linkiyle kaydolabilirim..
  • 16-06-2020, 03:11:12
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Para yatırmak için kendi adımıza vakıfbanktan hesap olması gerekiyormuş ne alakaysa Hem kimlik doğrulaması iste hem adres doğrulaması iste çözemedim bu işi
  • 16-06-2020, 03:15:17
    #21
    Merhaba arkadaşlar 50 cent' in bir zamanlar btc ile albüm sattığı zamanlardan beri coin piyasasını takip ederim.
    50 cent battığı yıllarda zamanında müziklerini btc ile de satıyordu. BTC tavan yaptığında cüzdanı bulup tekrar zengin oldu...
    ''2014 yılında, yeni çıkarttığı Animal Ambition adındaki albümünün satış seçeneklerine Bitcoin’i de ekleyen 50 Cent, yıllarca hesaplarını kontrol etmedi. Çünkü insanların Bitcoin ile alışveriş yaptıklarını düşünmemişti. Yakın zamanda aklına geldiğinde aslında bir milyoner olduğunu öğrendi. ''
    Şimdi gelelim BİTEXEN' e 30 kuruş ile başlayan bu iş şuanda 12 tl yi geçti 15 milyon max coin var bu demektir ki elini çabuk tutan kazanır hep böyle oldu.
    Emin olun cüzdanınızda durmasından zarar gelmez. 10 güne 20 tl yi geçeceğini düşünüyorum elinizi aynı zamanında nasıl vine, youtube gibi platformlardan patlayanlar olduysa aynısının maddi versiyonunu yakalayabilirsiniz.
    Ayrıca bu konu altında sürekli olarak al sat ve nereye gideceğini konuşacağız.
    refli link : https://www.bitexen.com/?ref=33349701
    refsiz link: www.bitexen.com
  • 16-06-2020, 03:27:20
    #22
    Referans bulamadığım için son çare burada paylaşım yapmak istedim 1 2 kişi üye olsa yeter
    Refli link: https://www.bitexen.com/?ref=71011940
    Refsiz link: https://www.bitexen.com/
  • 16-06-2020, 04:29:28
    #23
    Değerli kullanıcılarımız,
    Bitexen’de hesap oluşturan kullanıcıların, telefon, kimlik ve adres doğrulama işlemlerini tamamladıktan sonra Bitexen hesabına alt limit olmaksızın herhangibir tutarda Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştiren kullanıcılar Exen’lerini satabilme ve karşılığındaki TL değerini çekebilme hakkına sahip olacaktır.
    Her yatırımcı Bitexen için değerlidir. Yeni yatırımcıların kripto para piyasasıyla tanışması amacıyla düzenlenmiş bu kampanya, Bitexen’in kullanıcılarına hediyesidir.

    Aşama 1:
    Hesap Onaylaması
    1. Telefon Onayı: ’’ Hesap oluştur’’ butonuna tıklayıp isim, soy isim, e-mail adresinizi girerek şifrenizi oluşturun. Daha sonrasında telefon numaranızı girerek telefon numaranızı onaylayın.
    2. Kimlik Onayı: Fotoğrafınızın net bir şekilde görüldüğü, TC Kimlik numaranızın okunabilir olduğu nüfus cüzdanı, yeni kimlik kartı, pasaport veya ehliyet ile kimlik onayınızı yapabilirsiniz. Kimlik yerine ehliyet kullanılacağı takdirde , ehliyet fotoğrafını yüklerken, ehliyetin her iki yüzünün de yer alması gerekmektedir. Nüfus cüzdanı, yeni kimlik kartı ve pasaport görüntülerinde kimlik numaranızın ve ad soyadınızın olduğu yüzü yüklemeniz yeterlidir.
    3. Adres Onayı: Türkiye'de ikamet eden kullanıcılarımız, sadece adınıza düzenlenmiş ve son 1 ayda e-devlet üzerinden alınmış Barkodlu Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgâh) geçerli belge olarak kabul edilmektedir. E-devlet üzerinden alınmamış olan diğer adres belgeleri (fatura vb.) ONAYLANMAYACAKTIR. Aşağıdaki formda belirttiğiniz adresle yükleyeceğiniz belgedeki adres aynı olmalıdır. E-devlet üzerinde oluşturacağınız adres belgesinde "Belgenin Neden Verileceği" seçeneğinde KURUMA İBRAZ seçilmeli, "Kurum Adı" alanına "Bitexen" yazılmalıdır. Bu şartlara uymayan dokümanlar geçerli kabul edilmeyerek tarafınıza iade edilecektir.
    Kampanya Kuralları:
    • Hesabınıza herhangibir tutarda Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bitexen.com üzerinde gerçekleştirilebilecek minimum Türk Lirası yatırma tutarı 1 TL’dir.
    • Bu kurallar 01.06.2020 itibari ile geçerli olacaktır.
    • 01.06.2020 tarihinden önce hesap açılışı gerçekleştiren kullanıcılar için hesap onaylatma işlemi yeterli olacaktır.
    TIKLA REFERANS LİNKİMLE ÜYE OL ( Buradan refimle Üye olursanız 5 exen coin yani 105 TL ve benden de 25 TL alacaksınız. Toplam kazancınız 130 TL

    Referanssız link : www.bitexen.com
  • 16-06-2020, 09:15:21
    #24
    AltinMustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tek konu üzerinden olması iyi oldu.
    Ref. İle üye olarak 5 exen ödül almak isteyenler varsa buradan üye olabilir
    Üye oldum onaylandı her şey şimdi exen almak istiyorum ama nereden bakiye yükleyeceğim bir türlü bulamadım.
  • 16-06-2020, 09:20:53
    #25
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Üye oldum onaylandı her şey şimdi exen almak istiyorum ama nereden bakiye yükleyeceğim bir türlü bulamadım.
    Merhaba referans ile üye olduysanız sistem size ve referans sahibine 5 Exen verir. Ama referanssız olarak üyelik yapıysanız sistem hediye exen vermez.
  • 16-06-2020, 09:23:13
    #26
    AltinMustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba referans ile üye olduysanız sistem size ve referans sahibine 5 Exen verir. Ama referanssız olarak üyelik yapıysanız sistem hediye exen vermez.
    Ondan bahsetmiyorum hocam zaten üye oldum üyeliğim onaylandı şimdi exen almak istiyorum nasıl bakiye yükleyeceğim.
  • 16-06-2020, 09:29:54
    #27
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ondan bahsetmiyorum hocam zaten üye oldum üyeliğim onaylandı şimdi exen almak istiyorum nasıl bakiye yükleyeceğim.
    hocam aşağadaki TRY bölümünden para yatır seçenini tıklayarak ve sonrasında açılan sayfadan da ziraat bankası iban bilgilerini alarak havale yapabilirsin. Açıklama kısmına da ilgili kodu yazmayı unutma. İşlem sonrası try ‘den exen alımı yapabilirsin.
    Bu Görsele göre Misafir;