• 01-02-2018, 15:28:21
    #19
    flatcastradyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aksam ise gitmeden once dusecegini hissettim ve tum bitcoini eth cevirdim az once isten geldim bir baktim sadece aksama gore 670 dolardan 15 dolar dusmus iyikide eth almisim fazla bir kayip yok bence eth ile alisveris yapmasi bitcoindan daha avantajli.
    BTC'den hızlı, fee daha ucuz falan kesinlikle avantajlı eth ama sorun şu Vitalic bacağına sıkmaya bayılıyor o yüzden korkuyorum nedense kendisinden

    MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Elimdeki bütün bitcoinleri satmayı düşünüyorum yada bu fiyattan 1 tane daha mi alsam ki

    Yorumlarmisiniz ?

    ....
    Bu işin borsası ile bilgin ne seviyede bilmiyorum. Ama iyi ise yükselme trendine kadar bekleyecegine alt coinler ile daha güzel kar yapabilirsin. Ama çok bilgin yok ise hiç bulaşma bekle derim.

    Al yada alma demek bizim haddimize değil. Borsa bir risk sonuçta ve bu borsa yüzünden kimse zan altında kalmak istemez sonra aramız kotu falan olur gerek yok

    Genel olarak yazmak gerekirse eskiden net hedefler belli olurdu forumlarda gruplarda falan nedense bu sefer bir hedef göremiyorum. Yükselecek ama ne zaman? Eskiden örnek veriyorum 1 ay sonra 20k olacak söylentileri dolanırdı 1 ay sonra olmazsa 2 ay sonra olurdu. Şuan o yok yada ben göremiyorum. Sadece yükselecek söylentisi var ama ne zaman o belli değil. O yüzden kimse net birşey diyemiyor.

    Her zaman dediğim şu: Borsada işlem yapıyorsunuz. Sizi riske atmayacak para ile girin.
  • 01-02-2018, 16:19:07
    #20
    Bu coin isi hersey zenginin elinde olan birsey egerki parasi olanlar bu isten para kaybediyorsa tum paralarini cekerler ve bitcoin ilk basladigi gunlere geri doner. Yaklasik 1 aydir 12500 dolari gecemedi buda artik ragbet azaldi demektir tavsiyem yapmis oldunuz yatirimlarinizda dikkatli olun derim kendinizi riske koymayin sahsen ilk aylar 3000 euro ile alim satim yapiyordum parayi cektim su anda 700 dolarla alip satiyorum giderse 700 dolar gitsin diyorum.
  • 01-02-2018, 16:25:02
    #21
    Son Kale ETH
  • 01-02-2018, 16:38:01
    #22
    Üyeliği durduruldu
    phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    market çap aralıktadada o civardaydı bir artıyor bir azalıyor ona takılmamak lazım offline cüzdana çekiyorlar
    offline cüzdanla ilgisi yok hocam şuanda gördüğümüz market cap online yada ofline farketmez hepsinin toplamı.
    Edit: soğuk cüzdan diyelim daha doğrusu
  • 01-02-2018, 17:04:13
    #23
    baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son Kale ETH
    Katılıyorum.
    Ethereum çok farklı bir coin. Geleceği parlak, sağlam
  • 01-02-2018, 17:08:37
    #24
    İnşallah biraz daha düşer, yine ucuzdan yüklü alım yapacağım
  • 01-02-2018, 18:10:19
    #25
    Üyeliği durduruldu
    tehter sonrası güvenli liman ETH gibi duruyor artık, ETH tutanlar yaşadı.
  • 01-02-2018, 18:16:52
    #26
    başkasını bilmem de bu bitcoin işinde ben tam tarhana çorbası kıvamına geldim
  • 01-02-2018, 19:43:39
    #27
    Yine Düşüyor Btc...

    ....