Bu büyüklükteki bir sistem için ev yeterli olmayacaktır. Bunun yerine sanayi elektriği bulunan bir yer tutmanız gerekebilir. Sizin için her türlü daha iyi olacaktır elektrik gücü, ücreti vb. - Ayrıca bu büyüklükteki bir iş için birisinen mutlaka yardım alın(kendinizin bilnediğinizi söylemişsiniz onun için). Daha önce yerinde yada uzaktan bir çok kişiye yardımcı oldum.
Roi süresini bir anda söyleyemeyiz bunun, için kazacağınız coinin fiyatı,zorluğu yatırımınızın türü gibi bir çok etken var. İsterseniz özelden yazın yardımcı olabilirim.
120.000 Lira sermaye ile mining yapmak istiyorum.
56
●6.169
- 28-01-2018, 02:48:47
- 28-01-2018, 03:50:26mantıklı değil diye arkadaşlar gözünüzü seveyim hangi işde 20.000 tl para koyup 1500tl para kazanıcaksınız ayda. hadi kötü gitti 20.000 koyup 1000tl para kazanıcaksınız ve makina kendi oturduğu yerden kazanıcak. bu rakamlarıda en düşükden söylüyorum
nerden biliyorum kendim yapıyorum 20000 tl ye 6lı sistem kurup ayda 400dolar çok rahat elektrik parasıda çıkmış şekilde kazanıyorsunuz. mining işini yapmayanlar kulaktan dolma bilgilerle lütfen fikir vermesinler - 28-01-2018, 09:07:16[QUOTE=kbasali;1073121958]Piyasada herkes ICO ve Tokenların %90 ponzi olduğunu düşünürken böylece girişmek çok daha riskli değil mi?
Kime göre neye göre şuandaki istatistikler onu göstermiyor bu arada
- 28-01-2018, 11:13:05TR fiyatından alcaksanız kötü zaten ekran kartları karaborsa (tüm zincirlerde) ama dediğinzi gibi Yutdışı fiyattan alıcaksanız oluru var
Tabi ben olsam tamamen borsada değerlendirirdim çok iyi bir mikar 120 bin lira günlük trade bile hatrı sayılır getirisi olur Mininge göre - 28-01-2018, 16:05:33Almanyadan ekran kartı alan falan var mı ? Bu ara abim gelecek olmadı ordan getirteyim diyorum bende ufaktan başlayacağım bu işe gibi geliyor yapmayan kalmadı ortama yabancı kalmak istemiyorum

Birde yurt dışından alınan ürünlerde hava alanından çıkarken vergi iadesini zaten geri alıyorsunuz eğer alınan mağaza uygunsa oda çok etkili olacaktır benim için.
Boşta müstakil bir evimiz var tesisat eski ama yeni bir tesisat çektirilebilir sıkıntı olacağını düşünmüyorum tek derdim yazın sıcakta esmediği zaman ne yapacağız. Şuan için soğutmada hiç problem olmaz gibi düşünüyorum. Yurt dışından 8 tane falan kart alıp başlamam ile ilgili şu şartlarda fikirleriniz varsa öğrenmek isterim.
Konu sahibi hocam facebooktan kart fiyatlarına falan bakıyorumda aşırı pahalı geliyor bana sistemi kurarsanız eğer verileri paylaşırsanız seviniriz
- 28-01-2018, 17:13:22Valla arkadaşlar rx 570-580 serisi ekran kartlarını abd, almanya ve hindistanda sordurttum kimse bulamadı. Global anlamda stok sorunu var ne yapıcaz bilemedim. Kara borsada 1700 tl olan kart 3500 tl fiyata satılıyor bu da çok para. Mining yerine trade yapıyorum bir süredir böyle gidersede rig falan kuramıcaz. Nvdia serisi kartlarla çalışan arkadaşlarım var hepsi ısınmadan şikayetci ve hsrate degerlerinin düşüklüğünden. Bakalım hayırlısı.
- 28-01-2018, 17:31:18Üyeliği durdurulduKartlar Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerden alınacak.
En başında da söylediğim gibi henüz araştırma aşamasında olan bir proje. Hayata geçtiği anda bilginiz olacak inşallah.
Kart fiyatları hususunda çok fazla PM gelmiş. Fiyatlar netleştiği anda haber vereceğim. Isteyen arkadaşlara da getirebilirim diye düşünüyorum. - 28-01-2018, 19:50:14Donanım konusunda bilginiz varsa mantıklı yatırım 8 gb almaktan 4gb kart almayı düşünün maliyeti düşürür.Rig sayısı fazla oldugu için sıcaklıkla çok boğuşacaksınız bazı mesajlarda arkadaşlar belirtmiş sanayi bölgesinde bir yerde yapın yapacaksınız.Elektrik tesisatı çok önemli gerekirse tüm tesisatı yenileyin masraflardan kaçmayın.