• 15-01-2018, 12:41:52
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Blockchain tabanlı yorum sistemi


    Twitter:
    Website:
    Webrazi Makalesi
    Webrazi'de Yılın Blockchain Girişiminde 3. olmuşlar.
    ICO satış başlangıç tarihi Şubat Başı

    Geliştirdiği ilk uygulama ile yayıncılar için blockchain tabanlı bir yorum sistemi sunacak olan Joint Ventures, popüler yorum servisi Disqus ile benzer bir çalışma mantığı sunacak. Disqus’tan farklı olarak reklam gelirini yayıncılar ve yorumculara Joint adı verilen bir token olarak dağıtacak olan Joint Ventures, oluşan ekonomik değerden ise pay almayacak.

    Sistemin güvenli bir şekilde çalışması için blockchain teknolojisinden faydalanan girişim, sistemde dönen ekonomik değerin tüm kayıtlarını Joint kullanıcıları ile paylaşacak. Kullanıcılara dağıtılacak olan Joint tokenın Ethereum tabanlı bir token olacağını da ekleyelim.

    Ethereum tabanlı Joint token
    Ethereum‘un haricinde başka blockchain altyapılarını da kullanan Joint Ventures, kazanılan Joint tokenlarının son kullanıcılar ve yayıncılar tarafından kullanım alanları olmasına oldukça önem gösteriyor. Sistem arayıcılığıyla kazanılacak olan tokenlar, yorumları öne çıkarmak, yayıncılara destek olmak veya Joint network‘ünün paralı içeriklerine abone olmak için kullanılabilir.

    Yayıncılar ise kazandıkları Joint tokenları başka yayıncılardan trafik satın almak veya ekip üyelerini ödüllendirmek için kullanabilir. Ethereum tabanlı olduğu için Joint tokenların işlem göreceği borsalara transfer edilip kullanılabileceğini de ekleyelim.
  • 15-01-2018, 13:45:10
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    White paper yok, turk projesi, 9384859 kere dusunmek lazim bence $1' bile vermek icin.
  • 15-01-2018, 14:37:21
    #3
    Yönetici onayı bekliyor
    kaanworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    White paper yok, turk projesi, 9384859 kere dusunmek lazim bence $1' bile vermek icin.
    Neyin whitepaperi olsun hocam? Adamlar daha ICO aşamasında bile değil,
    Henüz birşey satmıyorlar veya birşey talep etmiyorlar.

    Sadece biz böyle böyle birşey yapmak için yola çıktık diyorlar ama haklısın yerli projelere bende pek güvenemiyorum.
  • 15-01-2018, 14:40:53
    #4
    kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neyin whitepaperi olsun hocam? Adamlar daha ICO aşamasında bile değil,
    Henüz birşey satmıyorlar veya birşey talep etmiyorlar.

    Sadece biz böyle böyle birşey yapmak için yola çıktık diyorlar ama haklısın yerli projelere bende pek güvenemiyorum.
    Yani evet hocam ortade henuz net birsey yok ama en azindan yatirimciya daha duzgun ve nizami tanitim yapilsaydi daha tatli olurdu, cunku her yatirimci illa'da ico'da girmiyor Belki adam olayi projeyi begenip daha yola cikma asamasindayken bile yatirim yapmak isteyebilir o yuzden soyledim ama turk projelerinde ki beni uzen tek sey hizli para kazanmaya calisan tipler, yani ecosistem'e ve insana yardimci olacak projeler degilde, borsalarda hizli yukselis bekleyenler oluyor genelde hep turk projeleri karsilastigim.