Ateşle oynamayın. 1200 W Corsair'e 8 kartla yüklenmek anlamsız olur. Muhtemelen her kabloya 2 GPU bağlıyorsunuz, bu gpuları da overclock yapıyorsunuz.
2 PSU kullanmanın en büyük avantajı devrelere ve kablolara yüklenmemek zaten. Tek PSU kullanır ve bunu da ucu ucuna yettirirseniz, riskin yanında elektrik tüketimini de artırırsınız. Zaten RX580 kullanacağım dediğiniz anda o PSU iptal.
Sapphire'lerin soğutmaları iyi mi, evet iyi. Ama abartılacak bir fark yok. Özellikle backplate nedeniyle gereksiz ısınıyorlar.
MSI ekran kartları miningde kullandığım en kötü kartlardan olabilir. Asus fazlasıyla tatmin edici. Gigabyte Aorus serisi ve Powercolor Red Devil/Dragon serileri de güzel. EVGA ve HIS Türkiyede pek bulunmuyor, olanların da fiyatı yüksek
En Pratik Rig Kurulumu
27
●4.508
- 08-12-2017, 15:37:598li sistemde 2x 850 kullanmanızda fayda var. İsterseniz 1000 veya daha üzeri dual de yapabilirsiniz. Mühim olan yükü kablolara dağıtmak. HX1200'de 2 kartı 1 kabloya bağlıyorsunuz. GPU başına 1 kablo riskinizi azaltır. Maksat risk azaltmak.behcet98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örneğin: http://cdn.vatanbilgisayar.com/uploa...ST/88719/5.jpg
850 watt, arkasında 4 PCIE çıkışı var. 2 tane bundan kullanmak her GPU'ya tekli bağlantı olanağı sağlar. - 08-12-2017, 20:42:39Her Gpu'ya farklı güç ve sata girişi tabi ki daha iyi olacaktır. Ancak onun da iki psuyu birbirine bağlamak gibi handikapları var.
Ben 8li için 1200w, sonrasında büyütmeye meylim varsa, ikinci bir psu ile takviye ederim düşüncesindeyim.
Linkini verdiğiniz ürün, Everest marka bir ürün. Kalitesini bilemediğim için cesaret edemedim. - 11-02-2018, 21:11:22Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.MSİ'da iyidir.
rx570 - rx 580 serisi kart olsun gerisi pek mühim değil, Isı sorunu hepsinde var.
Benim bütün kartlarım aynı ve ortalama 55 derece'de çalışıyor, bir tanesi aykırı ve o 65 derece ile çalışıyor. Bütün kartların değerleri aynı.
Ayrıca PSU x2 olması lazım. @hostlink aynı fikirdeyim bende. Bu işin yazı var