İsteyen arkadaşlar 0.5 matic ödeme yaparak mint işlemi yapabilirler.
KOLEKSİYON ADRESİ
https://opensea.io/collection/whats-on-cryptopunks-head
KONTRAT ADRESİ
https://polygonscan.com/address/0x8d...#writeContract
MİNT İŞLEMİ DAHA ÖNCE YAPMAMIŞ OLANLAR İÇİN UFAK BİR BİLGİLENDİRME GEÇEYİM.
Yukarıdaki adreste açılan pencerede "Connect to web3" yazısına tıklayıp metamask hesabınız ile bağlantı kurmanız gereklidir.
Sonrasında mint bölümünde "mint" yazan boş kutuya kaç nft almak istediğinizi (tek seferde maksimum 5 adet olmalı), "_mintAmount (uint256)" yazan yere ise kaç nft istiyorsanız her bir nft için 0.5 matic yazmanız gerekli.
Örn 4 nft almak istiyorsam mint yerine 4 mintAmount yerine ise 2 yazmam gerekli. Sonrasında metamask onay isteyecek ve opensea hesabınıza mint işlemi yapmış olacaksınız.
Desteklemek isteyenler olursa şimdiden teşekkür ederim, Olası yaşanacak bir sorunda yazarsanız yardımcı olabilirim.




Koleksiyonunuz için web sayfası lazımsa imzamdaki arayüz tasarımı konusuna bakabilirsin bu alanda 20'ye yakın referansımız var