
Rippleda her yıl düzenlenen Swell etkinliği yaklaşıyor. Kripto para ünün önde gelen isimlerine göre bu yatırımcılar için bir fırsat olabilir.
Rippleın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Swell etkinliği, finans, teknoloji ve Siyaset alanlarından önemli isimleri ağırlamakta. Geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını eski Amerika Başkanlarından Bill Clinton yapmıştı.
Swell etkinliğini önemli yapan bir diğer etken ise Ripple şirketinin bu etkinlikle beraber gelecekteki yol haritası hakkında bazı ip uçları vermesi. 7-8 Kasım tarihinde Singapurda düzenlenecek etkinlik, XRP fiyatında ani hareketlere sebep olabilir.
Bazı yatırımcılara göre yılın fırsatı
Rippleın düzenlediği bu etkinlik geçtiğimiz yıllarda fiyatın yükselmesinde büyük rol oynadı. Geçtiğimiz yıl etkinlik öncesinden 0.27 dolar olan Ripple fiyatı, Swell etkinliği düzenlendiği sırada 0.60 dolara kadar yükselmişti.
2017 yılında ise durum hemen hemen aynıydı. Eylül 2017 sonlarında 0.17 dolar seviyelerinde bulunan XRP, Swell etkinliğinin düzenlendiği sıralarda 0.26 dolara çıkmıştı.
Kripto para yatırımcıları bu sene 7-8 Kasım tarihinde düzenlenecek olan etkinliğin yine geçtiğimiz yıllardakine benzer bir etki yaratabileceğini düşünüyorlar. Öyle ki bir kripto para analisti XRPden etkinlik düzenlenmeden önce uzun, etkinlik düzenlendikten sonra ise kısa pozisyon almayı öneriyor.
Kaynak