Jenerik Domain 20 TL'den
15
●1.029
- 21-05-2010, 20:17:26Üyeliği durdurulduHayır, sorun olmaz tabii ki. Ödemeyi pazartesi günü yapabilirsiniz. Yaptığınızda özel mesaj ile msn ya da anlık mesajlaşabileceğimiz bir adresinizi bırakabilirseniz, domaini hızlı bir şekilde size transfer edebilirim.
- 30-05-2010, 12:25:53Üyeliği durdurulduMerhaba, bu başlığı kontrol etmedim zira ödemenizi yaptığınıza dair sizden özel mesaj beklemiştim. Bu yüzden transfer gecikti. Dün msn adresimi bıraktım, siz de eklemişsiniz. MSN de ikimiz de online olduğumuz bir vakit transferi gerçekleştirebiliriz.
- 30-05-2010, 14:24:43Üyeliği durdurulduMerhaba webdesignWebDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu hakkında AYYILDIZ özel mesaj göndermek yerine başlık altından yazmış, ben de hakkımda olumsuz bir düşünce olmaması açısından kendisine başlık üzerinden cevap verdim ki, "Domaini transfer etmedi" izlenimi oluşmasın üzerimde.
Mesaj sayımı artırmak gibi bir amacım yok zira 3 yıldır üyeyim ancak 290 mesaj atmışım.
Transfer işlemi gerçekleşti, konu kilitlenebilir.
