ulku.net satılık (4 harfli + 7 yaşında)
39
●2.554
- 03-11-2009, 17:07:58Arkadaş domaini atmadığı taktirde ödemesini yapmayacağımı bildirdiğim halde sebebini anlamadığım bir şekilde bana önce ödeme diyor.. 17.15 e kadar domain hesabımda olmazsa teklifim geçersizdir. 1 saattir burda domaini atmasını bekliyorum. Domaini attığı taktirde ödemesini yapcağımı söylüyorum ama güven sorunu var heralde arakdaşın..
- 03-11-2009, 17:14:12Domain webfurkan arkadaşımızda kalmıştır. Ancak arkadaşımız, itrader'ının yüksek olmasını öne sürüp, önce domainin teslim edilmesini, sonra EFT yapacağını ısrarla PM ile bildirmiş, aksi halde ödeme yapmayacağını söylemiştir. Hadi havale olsa, para birazdan hesaba geçer, domaini göndereyim, EFT yapsa ödeme yarın hesabıma geçecek, neden önce domaini teslim edeyim? Forumda önce ödeme sonra teslimat yapılmıyor mu? 3 ayda 22 işlem gerçekleştirdim (içlerinde hiç eksi yok) ve ödemeleri anında geçtim, sonra domain teslim edildi. Bu kuralı bir kişi için değiştirmek zorunda değilim.
webfurkan adlı arkadaşımız ödemeyi 2 gün içinde yapmaz ise, kendisine -itrader verilecek ve domain fan adlı arkadaşımızın olacaktır. Fan arkadaşımız kabul etmez ise, domain yeniden arttırmaya çıkartılacaktır. - 03-11-2009, 17:20:21Arkadaşım kafanız mı iyi. Domain açık arttırmaya çıkartıldı, bir şahıs da kaldı, ödemesini gönderecek, domainini alacak. Yok birşeyler aranabilir, yok kıllandım!! Bunlar nedir. Arkadaşa telefon numaramı verdim, 2 bankadan ödeme yapabileceğini bildirdim. 22 itrader az ama tamamı başarılı! (bu itraderlardan birkaçı milyarlık alışverişler için yapılmış ve ben önce ödeme göndermişim) Daha ne yapmam gerekiyor?
Bu arada işbankası hesabı olan tanıdığım yok ama sizin Garanti Bankası ya da Yapı Kredi Bankasında hesabı olan bir tanıdığınız varsa, buyrun halledelim.