• 13-09-2026, 01:01:20
    #1
    Merhaba abilerim, ablalarım.
    17 yaşındayım. Babamın yanında çalışmaya gidiyorum ve ona destek olmaya çalışıyorum. Yaklaşık 45 yıllık bir dükkânımız var ve yıllardır esnaflık yapıyoruz.
    Dükkanımız eskiden matbaa, tabela ve biraz da reklam işleri üzerineydi. Şu anda ise tamamen dijital baskı ve reklam işlerine yöneldik. Tabelaya da devam ediyoruz, sadece matbaa işini bıraktık.
    Çevrede oldukça bilinen bir konumumuz var ve güncel olarak büyük şirketlere de işler yapıyoruz. Ben bu işi ileride babamdan devralmayı planlıyorum. Bu yüzden şimdiden işi nasıl daha fazla büyütebileceğimizi ve günümüz teknolojisine nasıl ayak uydurabileceğimizi öğrenmek istiyorum.
    Örneğin, yaptığımız işleri dijital ortama taşıyıp bir e-ticaret sistemine dönüştürebilir miyiz? İnternetten kişiye özel baskılar, tabela/reklam ürünleri veya farklı hizmetler satmak mantıklı olur mu? Sosyal medya, Google, web sitesi gibi alanlarda nasıl bir yol izlemeliyiz?
    Bu sektörde tecrübeli abilerim ve ablalarım varsa, kendi tecrübelerinizden yola çıkarak ne yapmamı önerirsiniz? Özellikle “şunu yapsaydım daha erken başlardım” dediğiniz şeyleri duymak isterim.
    Amacım sadece dükkânı devam ettirmek değil, babamdan devraldığımda işi daha da büyütüp günümüz şartlarına uygun, güçlü bir işletme haline getirmek.
    Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  • 13-09-2026, 01:13:36
    #2
    dijital led ekranlar, dijital video gösteren reklam ürünleri, dijital tabelalar,

    fiziksel ürün üreten bir konuda internet sadece tanıtım aracı olur. Tabela işi e-ticarette olmaz. Standart ürün satmıyorsun, özel uygulama gerektiren hizmet satıyorsun.

    eğer dediğim ürünlere girersen e-ticaret'ten satış yapabilirsin.

    Çinlileri takip et fikir için.
  • 13-09-2026, 01:18:40
    #3
    Selamlar istanbul da şu an bir reklamcı ile dijital tarafta çalışıyoruz sizlerle aynı sektörde dilerseniz görüşme sağlayabiliriz.

    Whatsapp : Tıklayın
  • 13-09-2026, 01:24:35
    #4
    alprnoffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar istanbul da şu an bir reklamcı ile dijital tarafta çalışıyoruz sizlerle aynı sektörde dilerseniz görüşme sağlayabiliriz.

    Whatsapp : Tıklayın
    Ankaradayız.
  • 13-09-2026, 01:38:02
    #5
    charenty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ankaradayız.
    Yüz yüze görüşemesek de dijital operasyonunu yönettiğimiz Ankara'da farklı firmalar da mevcut.
    Bizlerin bu operasyonda ki amacı mevcut ciro oranını arttırmak ve markaya dijital bir görünürlük kazandırmak.
  • 13-09-2026, 01:46:39
    #6
    Tedarik|Üretim|E-Ticaret
    E-Ticaret, reklamcılık ve pazarlama için ya da yeni gireceğiniz işlerde ürün ya da hammadde ihtiyacınız olursa iletişime geçebilirsiniz.