Yaşım 29, memleketimde ticaretle uğraşıyorum fakat hem getirisi düşük hem de değmiyor. Daha önce izmirdeydim ve ticaretle uğraşıyordum tekrar geri dönmeyi planlıyorum fakat şuan 2 şık arasındayım ya kendi memleketimde ortalama bir maaşla ailemle yaşayacağım ya da izmire gidip ticaretle uğraşacağım.
Gurbet problemim çok yok izmirde de çok mutluyum sadece yaşım geç mi diye düşünüyorum bazen...
Siz olsanız ne yapardınız?
Siz Olsanız Ne Yapardınız?
6
●278
- 01-01-2026, 04:40:04
- 01-01-2026, 05:00:00Evli değilsen ve ticarette batarsan kendini o psikolojiye ve o borcu kaldırabilecek gücün olduğuna inanıyosan ticarete gir derim. En azından ailenin yanına dönme lüksün var orda işe girer ödersin. Eğer evlenme planların varsa ve ticarete gireceksen 2 kez düşün derim. Batarsan en az 5 sene belini doğrultamazsın. Tabi ben en kötü senaryoyu yazdım umarım işin rast giderde uçup gidersin.
- 01-01-2026, 05:24:11tiscali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBüyük Sermayeli bir ticaret yapmayacağım batma gibi bir durumum yok diyebilirim sadece zaman kaybını düşünüyorumcuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle