• 20-11-2024, 18:01:20
    #10
    alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çiğköfteci Izgaracı gibi şeyler aklıma geliyor gece çalışırsan en azından fazla seçenek olmayınca dükkan az çok iş yapar diye düşünüyorum

    Konuyu bende takipteyim orijinal fikirleri bekliyorum umarım güzel seveceğin kazanacağın bir iş bulursun
    Teşekkürler umarım herkes faydalanır.
    Franchise olarak çiğköfte bayiliği düşündüm o aklımda var zaten. Ek olarak oto yıkama fikride var. Burada daha orijinal fikirler bekliyorum.
  • 20-11-2024, 18:10:06
    #11
    Oto yıkamaya girip batmayan kişiye rastlamadım, kimi gördüysem batıyor. Yemek sektörü daha mantıklı bence ama bütçe yeter mi ki
  • 20-11-2024, 18:31:29
    #12
    ben de öyle bir para olsaydı; smm panel ve sms onay açardım, ardından paranın bir kısmı ile haber içerik sitesi olabilirdi. Bir tanesi ile sosyal medya hesabı açar içerisine full içerik koyardım (çeviri hizmetleri gibi bir şey olabilir) benim aklıma bunlar geliyor.

    Bir de sosyal medya da kendi kullanıcı adım gibi içerik üretiyorum ve elimde bütçe olsa onları alırdım en basit kazanç bu ve getirisi zamanla artıyor, her gün içerik çıkarmak zor ama hallediyoruz arkadaşla.
  • 20-11-2024, 18:54:42
    #13
    Vip erkek giyim hocam kar marjı çok yüksek rakip çok ama kendinize sağlam bi reklamcı ayarlarsanız kazanırsınız bide emek vermek lazım tabi sermayem yok yapamadım ama yardımcı olurum düşünürseniz
  • 20-11-2024, 21:14:42
    #14
    Amazon marka anlaşması, etsy veya shopify yapabilirsiniz.
  • 20-11-2024, 21:38:33
    #15
    pm kontrol ederseniz
  • 20-11-2024, 21:47:40
    #16
    bu gün okul çevresinde bir pilavcıya gittim 3 okulun öğrencisi çalıştırıyordu biraz sohbet ettim hem okuyolar öğle arası ve okul çıkışı dükkanı açıyorlar buna göre aylık 50k+ artı maaşı oluyormuş her birinin yani okul etrafında dönerci,ızgara,pilav felan olabilir. Yukarıda gördüm sanki tarım konusunu önermişler kendi işim tarımla uğraşıyorum kendi tarlamız fazla olmasına rağmen cebimize az kalıyor. Şuan aklımda web tabanlı oyun projeleri var maliyeti yüksek ama geliride yüksek biraz daha sermaye toplayıp bu sektörde tam zamanlı girişim yapcam. Şuanki Çalıştığım X firması (adını vermek istemiyorum) Teknik ve Yazılım ile ben ilgileniyorum çok güzel kazanıyor ama bana hak ettiğim parayı vermiyorlar. Ben yakında bu sektöre atılcam sizede öneririm.
  • 21-11-2024, 08:28:17
    #17
    Çiğ Köfteci açmak isterseniz yakında 100 üncü şubesini açacak olan farklı konsepti olan bir markanın bayiliğini tavsiye ederim. Detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz.
  • 21-11-2024, 15:30:18
    #18
    alaiye pilavcısı diye bi firma var konsept olarak çok hoşuma gitti pilav ve üzerine tavuk çeşitleri ile servis yapıyolar aklımda böyle bi iş yeri mevcut franchise çiğköfteci yerine böyle bir iş bence daha mantıklı olur
    aynı miktarda sermaye ile bende iş düşünüyorum araştırırken en mantıklı gelen fikir şuanlık bu