• 20-11-2023, 12:35:23
    #1
    Arkadaşlar merhabalar kredi kartlarım ve hazırda olan kredilerimi çekip bir iş yapmak istiyorum. Batma riski minimum olan bir iş önerisi olan var mı? Ev alsak ev alamıyoruz sıfır araba alıp başımıza dert de almayalım istiyorum.

    Açıkçası düşüncem şu şekilde idi faize yatırıp parayı gelen faizle senetli araç alıp tutmak. Fakat araba piyasasında da durum hiç iç açıcı değil?

    Sizce ne yapmalı? 900.000₺ nin aylık getiris 35bin₺
  • 20-11-2023, 12:41:12
    #2
    Hosting şirketi açılabilir
  • 20-11-2023, 12:41:37
    #3
    Aracı yatırım aracı görme dönemi bitiyor bu krediler ile. TL bazlı çok olmasa da dolar bazlı fiyatlar çok düştü aslında. En fazla kiraya verilebilir araç düzgün bir yer bulursanız.
    Anladığınız işlere yatırım yapmak en iyisi. Ne yazık ki artık 900.000 TL çok büyük bir para değil iş yapmak için.
  • 20-11-2023, 12:42:24
    #4
    Faizleri arttıkları zaman kartlardan çektiğin para 2 kart borç olarak kar topu gibi büyüyecek. Faize koyduğun parayla da 2 sene sonra iphone 17 falan anca alırsın
  • 20-11-2023, 12:43:53
    #5
    dini yaklaşımını bilemem bnm nacizane fikrim 10 tane hisse senedine at ama girecegin noktayı iyi bilmen lazım düşerken girmen lazım yani sonrada arkana yaslan 7 tanesi düşse 3 ü cıksa yine karda olursun ama eger paranı aktlamak veya hayatını idame ettirmede sıkıntı yaşamak istemiyorsun faiz ve borsa düşünürsende katılım endexine uygun hisselerle yap bunu faizin girdigi iş *** oluyor cunku
  • 20-11-2023, 12:49:34
    #6
    yildizteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hosting şirketi açılabilir
    aman hocam herkes açmaya başladı zaten bilende bilmeyen de
  • 20-11-2023, 12:53:50
    #7
    hocam ev al sata girebilirsin. 1+1 alıp ufak tadilat sonra sat.
    ya da instagram sayfaları toplayabilirsin.
    900k ya en az 4-5 milyon organik kitle alabilirsin.
    çık trendyol reklamı ve yanında normal reklamlar vs. aylık kazancı 100k nın altında olmaz diye düşünüyorum.
  • 20-11-2023, 13:02:04
    #8
    Bir iş kurup başında bekleyebilir misin bilmiyorum ama ben yine de tavsiyemi vereyim.

    Biliyorum piyasada ciddi anlamda fazla var ve hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum üstad ama playstation cafe önerebilirim.
    cihazları toptandan alırsan tanesini 17k dan tv leri 8k dan alabilirsin. Ortalama 10 cihazlık bir cafe oldukça güzel bir meblağ bırakabilir.

    Mutfak kısmında da hazır donuk yiyecekler kullanarak, (1 adet mikrodalga ve bir tost makinesi işi çözer) çay kahve olayını da dikey otomatlar alarak çözebilirsin. Biliyorsun halkımız otomatlara bayılır.

    Benimde aklımda olan bir iş. Normal iş sektörünü bilmiyorum ama sürekli pc başında iş yapanlar için biçilmiş kaftan bir sektör.

    Hatta sahibindene bile bakarsan koskoca Türkiye'de sadece 28 adet devren ilan var. Burdan da sürekli kazanç elde ettiklerini anlayabilirsin.
  • 20-11-2023, 13:02:45
    #9
    900k tl'yi kart ve kredilerden çektiğinde geri ödemesi muhtemelen 1 yıl içinde en az x2 olacak yani senin öyle bir iş yapman lazım ki ayda ortalama 160 170 bin tl kar edip krediyi kapatabilesin ee öyle bir işide 900k'ya yapamazsın maceraya gerek yok