• 31-08-2023, 01:13:33
    #10
    50k ile anca ya borsada yatırım yapılır, sabrederim beklerim unuttu param kefen param dersen 5-6 sene sonraya güzel para olur (tradinginde valör kısalır risk artar) yok kısa vadede katlayayım dersen (bulabilirsen) 50'lik scotter al algı yok vergi yok sigorta yok, bayiden çıkart 10k üstüne alıcısı hazır.
    • JTR
    JTR bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 31-08-2023, 01:36:34
    #11
    JTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    zaten borsaya yatırsam 10 ayda 300k da yaparım hocam bana sağlam bir iş lazım günde 250-300 dolar kazandıracak kadar
    Kadın giyim her türlü kazandırıyor
  • 31-08-2023, 01:36:44
    #12
    yaptırabilirsem 2-3 adet mobil oyun yaptırırdım tabii aklınızda güzel fikir varsa eğer yoksada tanıdıklarınıza vb sorabilirsiniz ve hatta mümkünse boşa kürek çekmemek ve para harcamamak için oyunun basitce oynanabilir halini hatta bölüm bölümse bir kaç bölümünü yapıp reklamını verip karşılaştırıp ilk kurşununuzu o oyuna sıkabilirsiniz diye düşünüyorum
  • 31-08-2023, 01:37:11
    #13
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    50k ile anca ya borsada yatırım yapılır, sabrederim beklerim unuttu param kefen param dersen 5-6 sene sonraya güzel para olur (tradinginde valör kısalır risk artar) yok kısa vadede katlayayım dersen (bulabilirsen) 50'lik scotter al algı yok vergi yok sigorta yok, bayiden çıkart 10k üstüne alıcısı hazır.
    Açıkçası çöpe atacağım bir para bu giderse sorun yok ama kazanırsam adam gibi kazanayım istiyorum. Bunun yanı sıra ile emek vermek istiyorum. Amacım döviz kazanmak.
  • 31-08-2023, 03:35:16
    #14
    Ben sizin yerinizde olsam ikisini de yapardım. Öncelikle Yabancı SM hesabı açar bu hesap ile 1M organik olurdum. Bu hesabın yardımıyla bir kaç ek hesap daha açarak onları büyütürdüm. Aldığım reklamlar ile düzenli bir gelir olurken ( örneğin Amazon.com'da sizin paylaştığınız linklerden size %5 komisyon veriyor. 1M takipcili bir hesapta en kötü aylık 5k dolar kazandırır) Ardından sahip olduğunuz bu hesaplarla yeni hesap açıp 50k 100k takipci yapıp satardım.

    Gelen parayla da mobil uygulamaya girerdim. uygulamalar için reklam bütcesi yerine kendi sosyal medya hesaplarımdan yayınlardım. zaten 1M'lik bir sayfa çok rahat reklama yarıyacaktır.
  • 01-09-2023, 09:18:33
    #15
    mobil bence