Hazır Giyim Markası Devir
7
●388
- 16-01-2023, 18:34:29Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Selamlar , bir giyim markası tüm haklarını devrediyor. Trendyolda mağazası var , kendi sitesinden ve instagram mağazasından satışlar aktif .İnstagram takipçi sayısı yaklaşık 50K. Markası patentli , 350.000 Tl talep ediyor . Senelik cirosunun 1 milyona yakın olduğunu söyledi . Sizce tekstil sektörüne bu fiyatlarla ve bu şekilde girmek mantıklı mı görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
- 16-01-2023, 18:39:58Markayı iletmicem hocam anlayışınız için teşekkürler .Sociware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-01-2023, 18:42:40Problem yokKKiper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için söylemiştim 
Eğer markayı satacağını instagram reklamları ile duyuran bir firma ise çok dikkatli olmanızda fayda var.
Bize 900.000₺ fiyat çekmişlerdi çünkü
Eğer aynı marka değil ise yine işin uzmanları size daha detaylı bilgi verecektir.
- 16-01-2023, 18:44:41Senelik 1M ciro aylık ortalama 80k ciro demek. Giderleri vs. düştükten sonra kalan kâr payına göre değerlendirebilirsin.
Ayrıca devir içinde sadece hesaplar mı var satılacak ürünler de var mı bunları da göz önünde bulundurman lazım.
Satış yapılan kitle sürekli bir müşteri mi yoksa reklam ile gelen müşteriler mi veya reklam ile gelen ne kadar bir kitle var bunlarda önemli tabi.
Şahsi fikrim sadece hesaplar, şirket ve marka patenti için istenen bir ücretse, yani satılacak olan ürünler yoksa kendiniz sıfırdan kurmanız daha mantıklı bu işi yapacaksanız. - 16-01-2023, 18:45:22Hocam kâr marjı önemli, onu da ekleyin derim konuya. Satışların doğruluğundan da emin olun sahte olmasın, takipçi sayısına aldanmayın bot olabiliyor. Önce güvenilirlik ve doğruluk açısından sayfayı ve siteyi inceleyin, ciroya dair muhasebe kayıtları isteyin miktarın doğruluğunu kontrol edin.
Eğer her şey doğruysa, şahıs güvenilir ise sonraki aşamaya geçin. Bu aşamada sektörün gidişatını ve satışın önünün açık olup olmadığına bakın. Eğer güzel ürünler varsa bu ürünleri inceleyin. Sonrasında kendi kendinize bir plan doğrultusunda araştırma ve takip yapın. Eğer her şeyden sonra kendinize, markanıza ve sektöre güveniniz olduysa, kenara da bir risk parası ayırıp bu noktada işe girmeyi düşünebilirsiniz.
Detayları belirtmedim ancak direkt bir işe atılmanızı önlemek amacıyla bunları yazdım. - 16-01-2023, 18:45:23İnstagramda gördüm evet , yani şahsen bende kendi markamı satmak istesem bende instagramdan reklamlar duyururdum büyük ihtimal orda bir problem görmüyorum . Bu arkadaşlar markayı bir yere getirip satıyo olabilirler .Sociware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-01-2023, 18:47:48Ben gerekli araştırmaları yapıyorum gerekli kişilerle de konuşuyorum .Böyle bir devir için anlaşıcağım kişiyle yazdıklarınızın hepsini şeffaf bir şekilde garantiye aldıktan sonra imzamı atarım .Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için söylemiştim