• 19-12-2022, 21:10:44
    #10
    Merhaba, bütçenizin oldukça ufak bir bölümü ile imzamda yer alan açık artırmaya katılabilirsiniz. Ardından bu site ile pasif gelir elde etme şansınız bulunuyor.
  • 19-12-2022, 21:17:02
    #11
    reksmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam biraz daha detay verirseniz çok seviniirm
    Hocam halka arz bir hisse senedinin ilk defa piyasaya sürülmesi ve bunun önceden belli bir fiyat ve miktarda satılmasıdır. Hepsi olmasa da bir çok halka arz kar ettiriyor ufak da olsa. Attığım sayfadan halka arzları takip edin, örneğin EYG Gyo 14,23 TL civarından halka arz oluyor, 22-23 Aralık tarihlerinde yatırım hesabınızdan hisse alış emri veriyorsunuz. Talebin az ya da çok olmasına göre hesabınıza geçecek hisse adedi değişiyor, 500 TL değerinde de geçebilir 100 TL değerinde de, bu yüzden alış emrini girerken 1000-1500 TL civarı girmenizi öneririm, kişi başı ne kadar düşerse o kadar hisse alır ve geri kalan bakiyeyi iade eder.
    1 hafta gibi bir sürede de borsaya sürülüyor alım satıma açılıyor, talebe ve şirkete göre her gün %10 yükselme ihtimali var.
  • 19-12-2022, 21:18:28
    #12
    garajyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bufün bir kuyumcu ile konuştum Londra ve new york borsaları iuan kapalı 11 ocakta işleme açılacak paran ne kadar varsa gram altın al 11 ocaktan sonra şubat sonuna kadar piyasa beklentisi gramda 1250 üzeri dedi yüzde 20 ye yakın bir kar potansiyeli olabilir. Ama tabiki YTD
    New york borsası ve londra borsaları kapalı ve 11 ocakta mı açılacak???? Hocam kuyumcu sacmalamış ya da siz anlamamissiniz. Borsalar o kdr kapalı olmazlar. Ayrica bugun ikisi de acikti.
    • fatihbaz
    fatihbaz bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 19-12-2022, 21:43:54
    #13
    E-Ticaret düşünürsen eğer yurtdışına satış yapacak şekilde bir mağaza oluşturabilirsin. Ürün tedariği ve kargo hizmeti sağlayabilirim