• 13-05-2022, 15:14:00
    #1
    Kaç aydır fikirler aldığım arkadaşlar ile en son bir kaç arkadaşında arayışları olduğu uygun fiyata domain alımı ile ilgili aradada hosting satışlarınıda sadece yazılım işleri yaptığım müşterilere özel olarak planladığım hizmeti Allah nasip ederse bu haftaya kadar açıyorum.

    Modüller bitmek üzere olup ödemeler havale ve paytr ile anlaşaması yapıldı kredi kartı ile alım işlemleri yapılabilicek olan uyguna domain hizmetini sitemiz üzerinden aktif etmeye başlıyoruz bir çok uzantılar için bir kaç firmaya özel modül yazılmaktadır. domain satış fiyatlarını com net org olanları 50 tlden diğer uzantılar içinde fiyatlar belirlenmektedir robot sistemimizde kodlanmaya başlanmıştır.

    Normalde robotla anlık aktif olan domainler şuanlık kodlama bitene kadar maksimum 10 dakıkada manuel olarak yapılacaktır. Domainlerin kayıt firmaları tanınmış büyük firmalar olup geçmişte burda millete yaşatanlar gibi değil transfler dns degısımlerı hersey musterıler tarafından kontrol edılecektır.

    Bu konuda Sormak İstediğim Artılar ve Eksiler Hakkında Yorumlarınızdır. Şimdiden Teşekkür ederim Olumlu Olumsuz Yorumlarınız İçin
  • 13-05-2022, 15:19:03
    #2
    .com domaini 3 dolara hangi kayıt firması veriyor ?
  • 13-05-2022, 15:24:22
    #3
    Myk61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    .com domaini 3 dolara hangi kayıt firması veriyor ?
    Natro.com $2,99 veriyor yeni üyelere
  • 13-05-2022, 15:25:39
    #4
    bymkc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Natro.com $2,99 veriyor yeni üyelere
    Natro bayilik vermiyor ki? Domainleri natrodan mı kayıt edecek arkadaş ?
  • 13-05-2022, 16:04:36
    #5
    natrodan degıl hocam ben artıları eksılerı sordum fıyat verılıyor yanı sunu sordum alımlar hakkında nato belkı 1 ay 3 dolar yapar ben 1 yıl ama konu o degıl konu fıkırlerınız hocam