Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır kendi işimi kurmak istiyorum ve sektör de kadın giyim üzerine düşünmekteyim, ürünleri toptan almak gerçekten çok sıkıntı butik bile olsa nereden baksanız 40 50 çeşit olması gerekiyor instagramda satış kolay ürünleri çoğaltabilirsiniz renkleri farklı farklı paylaşarak ama ben istiyorum ki web sitesi de kurayım.
Müşteri siteye girip sayfa sayfa ürünlere baksın birini beğenmezse diğerini beğenip satın alsın.
Bu işe dropshipping bayiliği ile gireceğim, bayiliği alacağım yer gerçekten güvenilir, kesinleştiğin de ise mağazalarına giderek yüz yüze de görüşeceğim, paketlemesi ve ürün kalitelerini bizzat kendim görmek istiyorum, şikayet var da ufak tefek şikayetleri açılmakta yaklaşık 3 gün içinde çözüme kavuşturuluyor.
Ne zaman mesaj atsam ne zaman arasam gerçekten güzel destek oluyorlar, tabi hizmet alıp çalışmaya başladıktan sonra mağduriyet yaşatılır mı bilmiyorum.
Web site yazılımını forumda satışı yapılan gate yazılımını tercih edeceğim, harici olarak dolap ve instagram üzerinden de aktif satışlar yapacağım. Bu iş şuanlık gördüğüm ve hesapladığım kadarı ile site kurulumu haricinde 10k bütçe ile girilebiliyor oda sadece reklam bütçesi olarak ayırılmalı.
Birikim yapıldıkça artık kaliteli ve güvenilir bir toptancı ile anlaşarak ufaktan kendi ürünlerimi temin ederek de devam edeceğim, kadın giyim sektörünün ürünlerinin ucu çok açık olduğu için büyük sermaye gerekiyor bunu biliyorum ufaktan başlayarak büyümeyi hedeflemekteyim başta emin adımlar atarak.
web sitesi için ufaktan baclink ve seo hizmeti alarak sıralamaya girmesi için çalışmalar yaptıracağım kurumsal logo hazır bir de vergi levhası aldık mı tamamdır.
işlerim güzel giderse istanbulun güzel bir konumun da butik açmayı bile hedefleyebilirim, konu hakkın da sizlerin düşünceleri ve önerileri nelerdir? Öneri ve düşünceleriniz benim için gerçekten büyük önem taşımaktadır.
Kendi işimi kurmak istiyorum
7
●574
- 30-04-2022, 20:34:16gerçekten çok uzun zamandır piyasayı araştırmaktayım, ürün fiyatlarının toptan fiyatlarını bildiğim için gerçekten çok fahiş fiyatlarla satış yapan kişiler var müşteri ürünü farklı bir yerde onun daha düşüğünü gördüğünde artık oradan alışveriş yapmak istiyor ben ürün fiyatalrını hem benim kazanacağım gibi hemde müşterim satın aldıktan sonra bir başka bir yerde görmüş de olsa pişman olmamalı pazaryerleri ile çalışmayı gerçekten düşünmüyorum ürün 20 tl ise 90tl ye satılıyor komisyon oranlarından dolayı ben o kadar etmeyecek ürüne o fiyatları verip almam kendimi karşı tarafın yerine koyarak ayarlayacağım noktasına kadar ayrıca güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldumwebsite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-04-2022, 20:46:25Yazılım konusunda desteğe ihtiyacım olursa kapınızı çalacağım hocam çok teşekkür ederim desteğiniz içinSTRACASEE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-04-2022, 20:47:13Hedeflediğiniz girişim için tebrik ederim, başarılar diliyorum.
Fakat işlerinizin yoluna girdiği ihtimaline karşı ilk hedefiniz butik açmak yerine ufak çaplı üretim yapmak olmalıdır. İster çorap üretin, ister iç çamaşırı, t-shirt, eşarp, tayt, gelinlik satın, kesinlikle üretici olun.
Yolunuz açık olsun, hedeflerinizi bir bir gerçekleştirmeniz dileklerimle. - 30-04-2022, 20:47:20rica ederim hocam ne demek ama öneri olarak tasarım hazırlayıp kendi tişörtünüzü yapmayı öneririmMuhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-04-2022, 20:49:55Eşarp ve t-shirt bende düşündüm eşarp ve şal bedeni olmadığı için hem daha kolay hemde kazançları seri ürünlere göre daha iyi görünüyor. Eğer ileri de üretici olma yoluna girersem düşeceğim ilk ürün eşarp ve şal olacaktırCGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle