Malatya' dan ayrılmak istiyorum, iş arıyorum
10
●574
- 27-02-2023, 17:12:05Üyeliği durdurulduDeprem bölgesi olan Malatya' da şuan ikamet ediyorum. Eşim ve kızım üzerinde çok ciddi deprem korkusu olduğundan şehirden ayrılmak istiyoruz. Junior seviyede SEO ve Dijital reklam, veri girişi raporlama konularında işler yapabilirim. Bu alanlarda fresher/Junior birini arayan, alacağı insana şirketin gerekliliklerine göre eğitim verip geliştirerek çalışanına yatırım isteyen ve güvenilir, sadık bir insana iş fırsatı sunacak kim varsa onlardan iş talep ediyorum.
- 27-02-2023, 17:17:09Umarım daha deprem görmeyiz hocam, size şunu söyleyebilirim. Ülkemiz deprem bölgesi, fay hatlarını inceleyerek deprem bölgelerini karşılaştırabilir ve deprem riski az olan yerlere gidebilirsiniz. Çalışana her yerde ekmek var. Bazı arkadaşlarımı konuya davet ettim. Eğer bir iş söz konusu olursa size ulaşacağım.
- 27-02-2023, 17:23:05İstanbul'a gelecek olursanız görüşebiliriz diyeceğim ancak burası da olası bir depremin merkez üssü gibi duruyor.
Yine de İstanbul Avrupa yakasında ikamet edecek olursanız iş konusuna görüşebiliriz.
Saygılarımla - 27-02-2023, 17:26:24Üyeliği durdurulduOzanPsd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleArdaEYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkürler hocam, İstanbul deprem gündemi olan yerlerden ailemin üzerinde ki deprem korkusunu atlatmak için biraz daha güvenli olabilecek yerler olması önem taşıyor.NeverForgetMe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle