• 21-10-2007, 02:42:08
    #37
    Üyeliği durduruldu
    HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Genelde" dediğine göre, genel olmayan durumlar, yani istisnalar da var.
    Sen genelde oturtursun, ben her zaman oturturum. Aramızdaki fark bu yeğenim
    Tabi güzel türkçemiz her ne kadar güzel olsada sizin gibilere laf sokmak veya çapınız çerevesinde eğlenmeniz adına bazı değişik anlamlarada gebe kalabiliyor.Madem o kadar iyi oturtmacıyım diyorsun , oturt o zaman bakalım nasıl oturtuyorsun.

    ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arananı arıyor her zamanki gibi hitch

    hitch, iyinetadmine laf çakıp çıkmış adam, serenity daha dünkü şahıs
    Siz dalkavukluk dışında , konuşmalarda 3. şahıs olup malum şeyleri yemeyedemi başladınız yoksa banamı öyle geliyor.

    Öyle ona, buna ,şuna iq düşüklüğü çerçevesinde laf çakıp çıktığını sanan herkez adam olsaydı ülke örnekteki gibi kendini bir matahtan sanan oturtmacılardan geçinmezdi

    hoş çok sık görülmeye başlandı.
  • 21-10-2007, 02:54:56
    #38
    ne yani şimdi adammı oldun bu türler çok görülmeye başlandı diyerekten.
    önce yazdığın konuyu nereden nereye sonrada nereye getirdiğine iyi bakta adamlığından utan
  • 21-10-2007, 03:27:37
    #39
    Herhalde güzelbir kapak yedin Serenity
  • 21-10-2007, 14:12:24
    #40
    Üyeliği durduruldu
    HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben iyi oturtmacıyım demedim, her zaman oturtuyorum dedim. Zira iyi oturtuyor olsaydım, şu anda bana laf salatası yapacağına oturt abicim diye yalvarıyor olurdun. Ben biraz acı oturturum. Yani iyi oturtmam.

    Sen bana kumdan kale yap gibi bir söz söyledin. Ben de sana kale hazır gel otur dedim. Ben oturtayım demedim ki. Hani illaki oturacağım diyorsan, yanıma gelmene de gerek yok. *** shop'lara gidip ben kale şeklinde vibratör istiyorum dersen sanırım yardımcı olurlar. (Sen gittin herhalde vs tarzı 12 yaş altı cevap verme buna, tahmini konuşuyorum)

    Çapımıza gelince, bana laf yetiştirmeye çalıştığına göre sen de bu çapın içindesin. Ve ben seninle gerçekten çok eğleniyorum.

    Iq düşüklüğü konusu bariz ortada. Daha anadilini nasıl kullanacağını bilmiyorsun, bu sebepten dolayı da oturup kalktığının haddi hesabı yok.

    Son olarak, kullanmayı bilmediğin dil ile, benimle laf yarışına girmeye kalkma. Yoksa oturur oturur kalkarsın.
    Sen kimsinki seninle laf yarışına gireyim , kimsinki senin aciz ve 5 para etmeyen laflarına alınayımda burda vah vah bana laf oturttu diye üzüleyim.Çokda tın hani , her zaman oturtuyorsan , adamsan oturt bakalım nasıl oturtuyorsun görelim diyorum , ama bana yine aciz aciz *** shoplar ile ilgili cevaplar veriyorsun yaş 12 seviyesinde burada öten sensin.

    Hep kaçamak laflar , sırf forum çevresinde adamMIŞSIN gibi görünmek adına yapılan abuk subuk laflar.

    Anadilimi ölçecek mercek olarak dünyadaki son kişi siz olmalısınız herhalde , seviye ne kadar düşerse tabi görünüşte bana o kadar laf sokmuşsunuz gibi gözüküyor , tabi forumdaki bazı dalkavukluk yapan arkadaşların bu seviyesizlik ile ne kadar eğlendiğide ortada.

    Asıl sizin anadilinizi seviyesiz birşekilde kullanmanız dikkat çekici bir etken konu hakkında ve asıl siz benimle seviyesiz bir şekilde o kendinizi eğlendirdiğiniz laf yarışına girmeyin.

    Yoksa ben oturup oturup kalkmam , Kaldırır Kaldırır Oturturum.

    ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ne yani şimdi adammı oldun bu türler çok görülmeye başlandı diyerekten.
    önce yazdığın konuyu nereden nereye sonrada nereye getirdiğine iyi bakta adamlığından utan

    siz hala 3. şahıs olarak gerekli gıda kaynaklarını yemekten bıkmadınızmı , hayır çok seviyorsanız yemesini tiryakisi iseniz tuvalete girmeden önce lazımlığa bir leğen koyun daha çabuk toplarsınız ve forumdaki bir takım insanları beklemek zorunda kalmazssınız.

    Ayrıca konuyu bana laf soktuğunu sanıpta eğlenen arkadaşınız bana sataşarak başlattı , halbuki ben katreklam ile ilgili konuşmalarımı katreklam sahibi arkadaş yaptığı açıklama ile sona erdirmiştim.

    Ne varki kendiside ilgisi olmayan bir konuya 3. şahıs olarak bulunaraktan katılmıştır ve sürekli şahsıma saldırıda bulunmuştur.

    Yukarıdaki size tavsiyede bulunduğum 3. şahıs olarak sürekli yemekten usanmadığınız şeyleri daha rahat toplayabilmeniz için bulunduğum tavsiyeleri kendilerinede tavsiye ediyorum.Ama sizin hoşunuza forumdakilerden çıkanlar gidiyor sanırım.

    SerSer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herhalde güzelbir kapak yedin Serenity
    O sizin taktiriniz bilemiyorum , açıkcası yersem adam olandan kapak yerim ben susarım kenarıma çekilirim , böyle 3-5 akıl fakiri gösteriş meraklısı insancıklardan değil.
  • 21-10-2007, 20:25:00
    #41
    Serenity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O sizin taktiriniz bilemiyorum , açıkcası yersem adam olandan kapak yerim ben susarım kenarıma çekilirim , böyle 3-5 akıl fakiri gösteriş meraklısı insancıklardan değil.
    yaptığın sadece katreklamı karalamak tabi karalayım derken kapağı yedin bide mırmır ediyon bi laf vardır yiyemeyeceğin..... sana bu yakışır boyunun yettiği adamlara laf söyle
  • 22-10-2007, 12:23:38
    #42
    Modlar ilgilensin, ben uğraşamam senle. Ayrıca konunun başından konuyu başlatanla benim konuşmama 3.şahıs olarak atlayanda kendinsin, birde forumlarda 3.şahıs diye birşey yoktur, herkes bilgisince herşeye müdahil olabilir nerden uydurduysan

    Ayrıca arkadaşa gerekli açıklamayı yaptırdığım, iletişim kopukluğunu bir nebze giderdiğim için ve bir insana daha yardımcı olduğum içinde mutluyum, senin gibi tartışmalarda laf sokmacalarla uğraşacak değilim.

    + Katreklamla ilgili sorunlarda elimden geleni arkama koymadan herkese yardımcı olmaya devam.