Reklamlar.com.tr paraları ödemiyor
74
●8.529
- 13-12-2012, 23:24:19Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.önüne gelen reklam sirketi acar önüne gelen host sirketi acarsa daha cok böyle magdur oluruz. önüne gelen ys belgesi aliyor.100tane Host sirketi olacagina 20 tane saglam sirket olsa olmazmi. Ticari ahlak diye birsey var beyler. Parayi ödemezseniz kul hakkina girer bu. ayiptir günahtir. adsense banlayinca kiziyoruz . ya r10 olarak herkes elini tasin altina koysa olmazmi söyle birtane adam gibi bir host sirketi ve reklam sirketi acsak. sikayetsiz 2tane sirket olsa. keyfi suspend yemese millet. parasi ödense milletin. Yillik 30tlye reseller olmaz. Ya yapin sunu 150 tl ama adam gibi olsun sinirsiz yaziyorsa sinirsiz olsun.
- 14-12-2012, 15:15:19geçmiş olsun gerçekten yayıncıların hakkı bu ülkede çok yeniyor reklam şirketleri ilk başda yok böyleyiz yok şöyleyiz deyip reklamlarını yayınlatıp daha sonra ortalıkdan çekiliyorlar.Bizlerde siteden gelecek reklam paralarıyla siteyi büyütüp ihtiyaclarımızı karşılıyoruz reklam şirketleri bizim paralarımızı böyle yemeye devam ederse türkiyede hiçbir gelişim olmaz ve girişimci arkadaşlar git gide azalır.Büyük şirketim diye geçinip insanları ufak tefek şeylerden banlayıp paralarının üstüne yatıyorlar olacak iş değil herkes hakkını sonuna kadar aramalı.
Reklam şirketleri reklamını yaptıkları şirketlerden paralarını peşin alıp harcıyor daha sonra yayıncının parası 2 3 ay biriktiğinde miktar fazla oluyor ve altından kalkamıyorlar bu işler düzenli yapılmadığı sürece daha çok problem olur.
İnşallah paralarınızı geri alırsınız. - 14-12-2012, 15:26:00Üyeliği durduruldu"firmasal olarak ticari problem "Royal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kısmın Türkçe tercümesi nedir
- 15-12-2012, 20:25:45''L-abidunun r10 daki statüsüyle yine bir işe girdik herzamanki gibi gene battık, l-abidu her zamanki gibi topu bana attı kendi sorumluluklarından sıyrıldı, bende ne yapacağım onu düşünüyorum ortada ödeyecebileceğim bir para yok, bari şu konu sürekli yukarı çıkmasada unutulsa gitsehermesyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''
Tercümesi budur
- 15-12-2012, 21:37:46labiduyu tanımam etmem ama r10'dan banlananların hepsi ****** sayesinde olmuş herhalde bunu anladımElazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''