• 17-09-2012, 17:56:16
    #1
    Merhaba arkadaşlar,

    Bu indirdik.com satış reklamları ile daha önce çok sayıda ödeme yapmıyor konusu açıldı, ancak bugünlerde bunlar unutulmuş olsa gerek ki birçok sitede indirdik reklamlarını yoğun olarak görmeye başladım eskisine göre.

    Bundan 5 ay kadar önce indirdik reklamlarını yayınladım bir sitede, bu tecrübem sonucunda size indirdik.com'un reklamcılık stratejisini anlatmak istiyorum.

    indirdik.com Reklamcılık Stratejisi
    Minumum 50 TL ödeme limiti ile yayıncıların 50 TL ye ulaşana kadar reklam yayınlamasını sağla. 50 TL'ye ulaşamayan yayıncıların parası zaten cebe. 50 TL'yi geçen ve ödeme talebinde bulunan yayıncıların ödemelerinide 10-15 gün hatta 1 ay bekleterek bu ödemeyi alana kadar içerde yeni para birikmesini sağla. Bu şekilde yayıncı hiçbir zaman kazandığının tamamını alamasın, hep içeride parası olsun. Yayıncı reklam yayınlamayı bırakır ya da reklam yayını performansı düşerse ödemesini yapma.

    Adamların reklamcılık stratejisi aynen bu arkadaşlar. İster kullanın ister kullanmayın ama şunu KAFANIZA SOKUN: reklamlarını yayınladığınız sürece ve yayınladığınız reklamlar satış çıkardığı sürece paranızı alırsınız ama paranızı alana kadar içerde yine paranız birikmiş olur. Birgün bunların reklamlarını yayınlamak istemez ya da artık reklam yayınız onları tatmin edecek sipariş çıkarmıyorsa içerideki paranızı unutun.

    Bu konudaki samimiyetimi ve dürüstlüğümden emin olmanız için şunu söyleyebilirim: İndirdik.com dan ilk ay ödeme aldığımda forumda çok fazla indirdik ödeme yapmıyor konusu açıldığı için bu firmanın haksızlığa uğradığını düşünmüş, ve "indirdik ödeme yapıyor" diye konu açmıştım banka dekontu ile birlikte. Ama şimdi üzgünüm ki reklam stratejisi "önce öde alıştır, sonra çak" olan bir firmayı ogün savunduğum için, bugün tükürdüğümü yalayarak bunları söylemek zorunda kalıyorum.

    Buyurun panel görüntüsü




    Gördüğünüz gibi 1. ödemem yapıldı, 2. ödemem hiç bir gerekçe olmaksızın iptal edildi. Mayıs ayında ödeme talebinde bulunmuştum, ödeme hiç bir gerekçe gösterilmeksizin iptal edildi. Meblağ büyük değil, bu nedenle uğraşmak istemedim. 5 ay geçti üzerinden, umrumdada değildi orada kalan meblağ. Ancak son zamanlarda bu tarz firmalarda o kadar çok param kaldıki böyle ufak tefek çeşitli marketing çalışmalarımdan, kazandığımın yarısını alamadım. Bu nedenle ufakta olsa hepsinin peşine düşmeye karar verdim sinirden.


    5 ay önce açtığım ödeme talebi için ilk defa dün mail attım, "ödemeyi yapacak mısınız, ya ödemeyi yapın ya hakkınızda ödemeyi yapmıyor diye her yere konu açarım" dedim, adamların verdiği cevap aşağıda



    Sanki dün ödeme talebinde bulunmuşum da ödeme günü bekliyorlarmış gibi pişkin pişkin cevap veriyorlar.

    Bu ve bunun gibi firmaları anlamak, bu firmaların arkasındaki zihniyeti anlamak gerçekten çok güç. İnsanın gözünün içine baka baka insanı dolandırıyorlar ve o kadar pişkinler ki sanki sana hayır parası vericeklermişte ondan vazgeçmişler gibi davranıyorlar. Türkiye'de kısa yoldan zengin olmanın en kolay yolu, bu strateji ile İnternet Reklam firması açmaktır arkadaşlar. Varsa ben haram-helal bilmem, benim ahlakım yoktur, anama bacıma küfür yemekten kocunmam diyenler hemen bir reklam firması açın indirdik stratejisi ile, %500 karlı iş modeli.


    itraderi yüksek arkadaşlara hesap bilgilerinide verebilirim, kendileri girip bakmak isterse hesabıma. (pm isteyin bunun için)
  • 17-09-2012, 22:32:20
    #2
    Bu konuda yazmıştım ben 2004 te bu işe başladıgımda hemen alsat diye firma vardı tık bası 4 krş veriyordu yıl 2012 reklam firmaları 1 krş veriyor ve ödeme yapmıyorlar adsense ve gittigidiyordan başkası yalan
  • 17-09-2012, 23:13:52
    #3
    Arkadaşlar reklam almayın ya verdikleri üç kuruş kafamızı yormaya degermi sizce
    ben reklam almayı bıraktım siteme sizde çok üstüne düşmeyin bence kaliteli firma çıkana kadar.
  • 05-03-2013, 18:54:27
    #4
    Sanki tıklamalar geçersiz gibi... Ziyaretçi oranı ile tıklama arasında uçurum fark çıkıyor. Sanki tıklamalar geçersiz sayılıyor gibi.. O sebeple reklamları kaldırmak durumunda kaldım.
  • 03-05-2013, 18:12:49
    #5
    Bugün görüyorum ki 4 haftadır erteledikleri ödemeyi yine yapmadılar.
    indirdik.com güven sarsıcı iş ortak programı ile benim açımdan sınıfta kalmıştır.
    Bence en güzeli reklamlarını kaldırmak olacaktır. İndirdik.com'da iş ortaklığı programını kapatmalıdır.
  • 03-05-2013, 18:16:21
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Gerçekten kalitesiz bir firma, 1-2 sene kullanmaya başladım. İlk ödememi alamamam ile bıraktım.
  • 03-05-2013, 20:10:05
    #7
    hımm ıyıcene araştırmak lazım
  • 31-05-2013, 12:45:55
    #8
    Kullanıpta ödeme alan varmı acaba, mail atmışlar tık başı 0.10 TL veriyormuş.
  • 03-06-2013, 00:38:41
    #9
    Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanıpta ödeme alan varmı acaba, mail atmışlar tık başı 0.10 TL veriyormuş.
    Hiç bulaşma dostum yorumların hepsine katılıyorum yayınlaman 1 ay beklemen 2 ay ödeme iptal etmeleri sinirlerin gerilmeside bonus