Adhood Ağustos Ayı Ödemesi
46
●3.054
- 24-08-2010, 10:42:44İptal edilmiştir hocam. Onay bekliyor yazıyor hep 1-2 ay sonra iptal edildi görürsün.apostle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-08-2010, 21:15:06arkadaşın biri bu yazdığımdan dolay eksi rep vermiş !!! " 20 ay olmadı ki diye. " sağolsun. illa 20 ödeme almak için 20 ay kullanmak gerekmiyor. bir hesapta 3-4 tane siteniz olursa bu 20. ödemeyi 20 ay olmasada çok kolay alabiliyosunuz .. neyse. saçma sapan herşeye -rep vermeye başladı millet. sanki kötü bişey söyledim :SDjumithack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-08-2010, 12:01:54Evet ödemem yine iptal edildi. Sebebi ise;
"Merhaba; Sitenizde ödeme talebi öncesi yapılan inceleme sırasında yetersiz içeriğe rastlandığı için ödemeniz iptal edilmiştir. Saygılarımızla".
Madem yetersizdi niye onayladınız. Geçen ayda sahte tıklamaları temizlemediniz dediler.
Televizyonda bir reklam vardı hatırlarsınız belki: Ülker Albeni, Bahanesi Çok
Hakkım haram olsun. Elbet çıkar! - 26-08-2010, 12:10:38adhood aldıgı yeni bir karar vardı gecen ay ilk kez sanırım bana uyguladı .simdi şu şekil adamlar ilk etapta ödeme talebine kadar sahte tıklamaları dahi sayıyor ancak ödeme talebinde bulunmussanız eger iş sizde bitiyor yani kendi elimizde orda ödeme talebinin altında sahte tıklamaları temizle var ve o sahte tıkları temzilememiz gerekli sayet temizlemeden sisteme para talebi gönderirsek o para yatmıyor hesabımıza iptal ediliyor.benim 51 tl gitti gerci %38 kdv kesilirken 32 tl gitti ancak bu ay dikkat ettim hepsinide temizledim sizde temizleyin sahte tıkları demesi benden.