SeBo adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
ADmax.com.tr Yayın hayatına başlamıştır
879
●54.465
- 07-12-2010, 09:12:31Böyle birşey söz konusu değildir. Hesabınız incelenmiş gerekli bilgide verilmiştir.CYBEЯAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-12-2010, 09:43:22Kötü niyetli yazılım
URL: http://www.*******.net/
Son denetleme tarihi: 08 Aralık 2010 Yerleştirilen şüpheli kod Örnekler
<script type="text/javascript" src="http://www.admax.com.tr/
popup.js">
1 veya daha fazla - 09-12-2010, 13:46:52Üyeliği durduruldu
- 09-12-2010, 13:50:16Admax.com.tr olarak zararlı kodlar ve kötü ama amaçlı yazılımlar yayılması söz konusu bile olamaz. Yayın hayatımıza başladığımızdan beri doğruluk ve dürüstlük kavramlarını kendimize prensip edinerek bugünlere kadar geldik. Kullandığımız popup.js kodunda hiçbir değişiklik yapılmadı yaklaşık 9 aydır aynı kod kullanılıyor. Sorun bizden kaynaklı olmayıp reklamverenlerimizin birinden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz. Gerekli uyarılar yapılmış olup sorun düzeltilecektir. Yaşanan sorun için bütün yayıncılarımızdan özürü borç biliriz.