Arkadaşlar ilk başta önemsemedim fakat min payot sınırının olmayışı gerçekten çok güzel. Üyelik tarihinizin üzerinden 7 gün geçtikten sonra hesabınızdaki parayı çekebiliyorsunuz. Zaten sürekli mail gönderiyorlar. Günde 2-3 mail alırsınız. Her mailde 5 tane link veriyorlar. Kırmızı linke tıklamayın zaten biliyorsunuz. Puan kazanma linkleri de geliyor sürekli fakat tavsiye etmem puanlar bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Tık başına 0.02 cent veriyor fakat dediğim gibi min payout sınırı yok. 1 hafta sonra alın paranızı.
kırmızı link ptc sitelerinin bazılarında olur. botların tıklamasını engellemek içindir. botlar kırmızı linki ayırt edemeyecek ve tıklayacaktır. dolayısıyla üye banlanır.
hocam bu puanlar ne işe yarıyor peki? paraya dönüştürülüyormu? + adamların reklamları sitemize koyup adtech adsense türü gibi tıklamaya dayalı kazanabilir miyiz?