klavyesi olan yazmış bakıyorumda, - rep verenlere de, şimdi sana - veren çok olur ama ben destekliyorum seni diyerek + verenlerere de tşkler.
Uslup önemlidir arkadaşlar, otur ders çalış demek var; derslerini aksatmadan para kazanabilirsin demek var.. Arkadaş burada günde 1-2 saatini vericek iş arıyor, sen gelmişsin otur ders çalış.. Öğrenci insan günde 2 saat çalışmaya vakit ayırabilir, aklı başında biri içinde bu derslerine zarar vermez. Ama malesef yorum yapanların kim olduğunu, ne mezunu olduğunu kaç yaşında olduğunu bilemiyoruz, cevaplarıyla ve tepkileriyle belli ediyorlar tabi o ayrı.
hiçkimsenin hiçkimseyi küçük düşürmeye hakkı yok, uslupla çok şey söyler insan, sadece kelimelerle değil. Biraz adab ı muaşere öğrenip, toplum içinde insanlarla öyle iletişime geçin.
Son olarak, ilk cevabımda yazdığım gibi, editör arkadaşlarım var çalıştığım. Günde bir iki saat ayırabileceğini düşünüyorsan arayışım devam ediyor hala, görüşebiliriz.
not: Biraz empati herşeyi çözer, daha ılımlı ve uslup gözeterek lütfen.