Merhaba arkadaşlar,
İlk birkaç gündür göstermiş oldugunuz ilgiye teşekkür eder ve splash reklamlarımızın artık aktif olduğunu belirtmek isterim.
Öncelikle 1K Tekil Hit 1TL dir.
IP havusu sistemimiz vardır.
Odemeler aynı sekilde yapılıcaktır.
Sitemize giriş yaptıktan sonra, soldaki SİTELERİNİZ bolumunde bulunan YAYINCI KODU AL kısmında splash reklam kodları da goruntulenmektedir.
LÜTFEN OKUYUNUZ
Splash reklam kuralları.
1- Sitemizin splash reklamı ile baska bir arkadaslık sitesinin reklamını (çeşidi farketmez, MSN pop, pop-up, kayan, duran, uçan..) kullanamazsınız.
2- Sitemizin splash kodlarını sadece kodu aldıgınız site icerisinde kullanabilirsiniz.
3- Sitemizin Splash ve Pop-up Kodunu aynı anda sadece ***** sitede kullananlar kullanabilir!
4- Sitemizin splash reklam kodlarıyla oynama, değişiklik yapma vs yasaktır.
5- Bu kurallara uymayan yayıncılarımızın hesapları durdurulur odeme yapılmaz.
Son olarak arkadaslar, yarın (en gec) erken odeme sistemini devreye sokacagım. GOstermis oldugunuz ilgiye tesekkür ederim.
Saygılarımla
Bol Kazanclar
www.ucbreklam.com
msn: info@ucbreklam.com
UCBReklam.Com | 1K Splash Kesintisiz 1TL
38
●1.967
- 26-03-2010, 21:46:16Üyeliği durduruldu
- 26-03-2010, 21:50:30Üyeliği durduruldudurakli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-03-2010, 21:53:16durakli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-03-2010, 22:00:48Üyeliği durduruldumadem oyle değiştirelim o zman
kullanabilirsiniz arkadaslar - 26-03-2010, 22:05:13cAbiMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umarim hem bizler kazaniriz hemde siz kazanirsiniz uzun soluklu devam ederiz.
- 26-03-2010, 22:07:18Üyeliği durduruldusam3t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boyle olumlu yorumlar gormek mutlu ediyor bizi
bol kazanclar dilerim - 26-03-2010, 22:40:45Üyeliği durduruldu1- Sitemizin splash reklamı ile baska bir arkadaslık sitesinin reklamını (çeşidi farketmez, MSN pop, pop-up, kayan, duran, uçan..) kullanamazsınız.
Olaya bakar mısın. Siz msn pop hizmeti veriyor musunuz? Sağ sol kayan reklam veriyor musunuz? Vermediği hizmeti kullanıcıya yasaklamak gibi bir kafaya tekelcilik denir. Splash 1 tl olsa ne olur 5 tl olsa ne olur ben sadece msn poptan günde 20 tl kazanıyorum bir yerden verip bir yerden aldıktan sonra kıymeti yok.
Splash ve Pop up gibi iki kral alana reklamını koyacaksın msn poptan sağ sol kayandan korkacaksın bu kafayla da büyüyeceksin.
Bol Şanslar.