Monetag (eski ismiyle PropellerAds) isimli şirket ne kadar yalancı,düzenbaz,hırsız varsa almış kampa sokmuş eline bilgisayar verip salmışlar.
Eylül'den bu yana 3 tane farklı manager ulaşıp reklamları yayınlamak istedi, başta istemesem de o kadar yapışık yılışıp tipler ki ya engelleyeceksiniz ya da reklamları deneyeceksiniz 2-3 gün. Ben enayilik yapıp engellemedim.
Eylül'deki eleman $30-40 zarar ettirdi, Ocak'da başka bir çalışan kendi teknik problemlerini bana yansıttı ordan da bir $50 gitti.Tövbe ettim bunlara.
Perşembe başka bir çalışan yapıştı Whatsapp'dan o kadar darlayıp yalan söyledi ki dedim deneyeyim 2-3 gün.Reklamları yayınladım her şey güzel ama reklamlarında muhtemelen bir reklamveren redirect yapıyor.Kullanıcıların sitede kalma ve gezme oranı aniden çakıldı.Söyledim ama sallayan yok.
Anlaştığımız gibi $510 yerine hesaba $430 tanımladı.İtiraz ettim sallamadı, sonra bugün baktım $430 dan $310'a çekmiş.Bu süre içerisinde benden kazandığı para $600-$700 en az. Ama onun amacı parayı kendi cebine indirmek.
Desteğe wp kayıtlarını mail attım, it iti ısırmaz pek umudum yok.
Sabah $120 olan kazanç $0 oldu
))
Özetle bunlar benim $300'ı yalanla,hile hurdayla ceplerine indirdiler.Bu hırsızlara lütfen para kazandırmayın.