• 23-03-2009, 00:29:25
    #1
    Reklamport.com hakkında bişeyler bilen var mı? ya da deneyen
  • 23-03-2009, 00:53:48
    #2
    150 lira olunca ödeme yapılıyormuş 45 gün içinde..İlginç
  • 26-05-2009, 16:05:04
    #3
    reklamları ne tarz acaba, bilen var mı, çalışan var mı?
  • 24-06-2009, 19:02:34
    #4
    reklamport her siteye reklam vermiyor, hem içeriğin kaliteli olmalı, hem hiti olmalı
  • 08-07-2009, 23:28:07
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Hortlatmak gibi olcak ama yeni konu yok, bende bugün üye oldum bakalım onaylanacakmıyım.
    Sanırım şuan eti puf reklamları dönüyor. (Oyun sitelerinde)
  • 09-07-2009, 01:47:17
    #6
    @jival, Reklamport, Turkcell'in reklamlarını yapıyordu, eti'nin reklamını da yapmaya başlamış. Kurumsallaşmış(en azından öyle gösteren), profesyonel siten varsa reklam alırsın, yoksa zor.
  • 11-07-2009, 16:20:47
    #7
    Üyeliği durduruldu
    yaklaşık başvuralı 5 ay oldu.2 ay sitelerin onaylanmasını bekledim.
    Sonra siteler onaylandı bu seferde kod oluşturun gönderin dedi.Kodu oluşturdum gönderdim bunların da onaylanması 1 ay sürdü.Sonra mail atacağız ona göre hareket edin dediler yaklaşık 1 hafta sonra mail geldi ve site ölçüm kodları ile reklam kodlarını siteye yerleştirdim.Yaklaşık 2 aydırda bekliyorum sitemde reklam yayınlansın diye.Dünde kodları ve herşeyi siteden sildim.Sanırım insanlar adsenseyi bu kadar beklemiyorlardır.Oyunlar1.com gibi bir siteniz yoksa uzak durun.Kendinizi de kandırmayın arkadaşlar.buraya ayıracağınız vakit ile daha çok şeyler yaparsınız.
  • 14-07-2009, 18:50:58
    #8
    Üyeliği durduruldu
    ben de geçen hafta başvuru yaptım.Bugün onaylandı.Aslında adsenseyi kullanmayı çok isterdim ama bir türlü onaylanmadı adsense.neredeyse 1 seneden fazla oldu hep bir bahane buldular.Reklamportu deneyip izlenimlerimi sizlerle paylaşırım.Umarım iyi çıkar.
  • 17-07-2009, 13:20:40
    #9
    Arkadaşlar forumun bazı yerlerinde de yazdığım gibi Reklamport sistemine sitemi kaydettim ve 1 hafta sonra (ölçümleniyor bu arada) sitemi sisteme kabul ettiler ve bundan 1 hafta sonra da turkcell ve exper reklamları aldım siteme ve ödeme de hiçbir sorunla karşılaşmadım ,sorularıma cevaplar aldım..bildiğim kadarıyla davranışsal hedefleme de yapılıyor ve sitenizin reklam alanı genelde dolu oluyor içeriği iyi değerlendiriyolar ..gelişmiş bi teknoloji var ve bence site seçimlerinde trafik kadar sitenin tasarımı ve kalitesine de önem veriyolar..kullandıkça size bilgi vermeye devam deceğim inşallah böyle devam ederler : )