Anket Düzensizce Mesajlardan Rahatsız Olanlar.(Acı gerçeklere yanılanlar)
Toplam Katılımcı Sayısı: 21
Düzensizce Mesajlardan Rahatsız Olanlar.(Acı gerçeklere yanılanlar)
Evet (lütfen bir başlıkda toplanalım)
%85,71 (18 Oy)
Hayır (böyle iyi düzensizlige alıştık biz)
%14,29 (3 Oy)
  • 16-03-2009, 12:39:16
    #1
    Arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce nakitreklam dan 1 saatte 1 kez açılan popup koydum ve hittimin (Analytics ) 3-1 oranında sayıldıgını ve fiyatın 1.25 TL yerine 0.50 TL düşmesi beni çok etkiledi. aslında nakitreklamı burda bu katagoride buldum digerlerinde çok şikayetci olanlar vardı bende en düzgün bu diye bu firmaya üye oldum ve reklamlarını yayınladım ama yanılmışım sizlerin anlatımına göre digerlerinde hiç bir farkı yok.
    Bu katagoride benim gibi yanılan binlerce kişi var, reklamlarını koyuyolar biriken paralarını almıyanlar oranı düşenler şikayet edenler felan çok gözüme çarptı her madur olan bir konu açmış herkes şikayet ediyor ama bence kimse bu karışık durumda hangi firmanın iyi olup olmadıgını sezemez oldu ( ben gibi ! ) aslında kanımca türk firmaları arasında kaliteli firma yok. Adtech saymıyor az veriyor feln söylentileri var ama bu firmalara göre ödemesini günü gününde yapan en iyi firma bence, söylemlerimde yanılıyor ola bilirim kusuruma bakmayın reklamcılar ve sizler çok kızacaksınız ama bence bu katagoriyi r10 yönetimi daha düzenli ve okunabilir yapmasını rica ediyorum herkes şikayetci herkes mağdur.

    Saygılarımla...

    (bu arada nakitreklamın popuplarını kaldırdım ve birdaha böyle popup eklemiyecem hittimde azalış oldugunu ve elimde hiç bir kazancın olmadıgını gördüm lütfen sizlerde şikayetci olmadan reklamları kaldırın ve protesto edin...)
  • 16-03-2009, 12:47:32
    #2
    pop-up için nakitreklam kullandım sorunsuz ödememi alıp kaldırdım.softreklam 1 ödeme aldım 2. bugün alırım.softta ödeme sorunu yok.ama popup kaldırdığımın ertesi günü hitler 1,5 kat arttı ve halada yükseliyordu.popup hiti çok etkiliyor tabi ziyaretçi memnuniyetinide.
  • 16-03-2009, 12:53:43
    #3
    Performans bazlı olarak oran en fazla 1 TL'ye kadar düşürülse keşke. 0,50 TL'den popup reklam yayınlamak hiç hoşuma gitmiyor.
  • 16-03-2009, 12:55:21
    #4
    0,50 TL çok çok az herkes sikayetci anlıyorum sizi ama bence böyle firmaların (sadece nakitreklam degil hepsi.) popuplarını yayınlamayın.
  • 16-03-2009, 14:00:39
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Bende kaldırdım pop-up reklamı bugün. Nakitreklam'dan bir açıklama bekliyoruz ama hala kimsenin çıkıp birşeyler söylediği yok. Ya sorunun farkında değiller yada artık bu piyasa öldü.
  • 16-03-2009, 18:45:04
    #6
    nakitin tüm reklamlarını kaldırdım ne hallleri varsa görsünler.
  • 16-03-2009, 19:22:15
    #7
    tabuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende kaldırdım pop-up reklamı bugün. Nakitreklam'dan bir açıklama bekliyoruz ama hala kimsenin çıkıp birşeyler söylediği yok. Ya sorunun farkında değiller yada artık bu piyasa öldü.

    Daha çok beklersin. Her şikayet eden için özel açıklama yapsınlar zaten
  • 16-03-2009, 23:11:33
    #8
    Sadece nakit degil bütün firmaları şikayet eden ödemesini soran ya her madur olan bir konu açmış yetkili gibi geçinen kişiler bence hiç bir konuya bu şekilde ulaşamaz ya özel katagorileri olsun ya bir başlıkda toplansın yada başka bi çözüm bulalım bakın bende siziler gibi burdan buldum firmayı biri övmüş biri karalamış işme nakit reklam gitti onun reklamlarını koydum sonra kaldırdım sizlere burdan paylaşıyım görüşlerimi bildiriyim dedim inş. duyarlı kişiler dolandırıldım şikayet ediyorum ödeme alan varmı şeklinde aynı konudan binlerce açmamasını temenni ediyorum... pop-up ve bu tip reklam işini kaliteli günü gününde ödemesini yapan bir firma varsa paylaşında bizlerde bilelim en azında bizde boş bir konu açmış olmuyalım.
  • 17-03-2009, 01:53:48
    #9
    Üyeliği durduruldu
    MaRkS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha çok beklersin. Her şikayet eden için özel açıklama yapsınlar zaten
    Herkese Özel açıklama yapsınlar mı dedim arkadaşım ? Herkes fiyatlardan şikayetçi ohalde herkesin bilgi alabileceği bir yerde Örneğin r10'da konu açarak veyahut sitelerinde duyuru yaparak bu konuya açıklık getirebilirler ?