• 30-01-2009, 14:04:10
    #28
    Üyeliği durduruldu
    Kurallar şunlar değil mi acaba ?
    Alıntı
    *Sistem her web sitesi için ayrı kod oluşturmaktadır. O kodu başka bir web sitenizde yayınlamak yasaktır. Başka sitenizde yayınlamak istediğinizde panelden site ekleme bölümünden sitenizi ekleyip yeni bir kod oluşturabilirsiniz.
    *Sistemde çeşitli şekilde manipülatif tıklama/gösterimler iframe içinde gösterim v.b. hileye yönelik davranışların tespiti durumunda uyarı verilmeksizin sistemden uzaklaştırılır. Ve birikmiş kazançlarınız ödenmez.
    *Koçtek istediği zaman bir (1) iş günü önceden bildirmek şartı ile kazançların birim fiyatlarında değişiklik yapabilir.
    *Koçtek Bazı web sitelerinin performansına göre birim fiyatı artırabilir, azaltabilir veya tüm birikmiş kazançlarını ödeyip sistemden çıkartabilir. Bu tip değişiklikleri 1 (bir) iş günü önceden yayıncıya mail yoluyla bildirir.
    Ben burada göremedim yabancı hit ile ilgili bi mevzu.
  • 30-01-2009, 14:07:07
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    valla kocteki sevmiyorum beni bu aralara çok zarara uğrattı ancak burada hatalı olan büyük oranda sizsiniz açılan popup reklamların ne reklamı olduğunu az çok biliyorsunuz türkçe bir reklamın yabancı ziyaretçide açılması kocteke ne kazandırır ?
    Sadece gereksiz trafik ve sunucu yükü belkide sizin yüzünüzden göçen sunucular nedeniyle bizde zarar ettik. Sonuç olarak bir firmanın böyle bir uyarı yapmasına gerek yok istesem elimde 20-30 k yabancı hit var açtırırım popup ama kimseye faydası olmaz zaten biraz bu işin içindeyseniz bunu bilmeniz gerekirdi. Ancak paranın tamamının alınması konusunda koctek hatalı %60 lık kısmı yabancı hit ise geri kalan tutar ödenmeli arkadaşa.
    Reklam networkü bunu kendi sitesinde belirtmedi ise, reklam yayıncısının ne suçu vardır ? Sitesinde belirtir reklam networkü ve reklam yayınlayıcı da der ki "aa yabancı hite vermiyomuş, o halde başka seçenek arayalım". Lütfen biraz daha gerçekçi düşünelim.
  • 30-01-2009, 14:09:26
    #30
    Üyeliği durduruldu
    yakında yabancı hitede ödeme yapacağız. ayrı bir bölüm açacağız koçtekten. Sitelerin kapanması yine biz aramızdaki kişilerin olduğunuda düşünüyorum bu arada:S
  • 30-01-2009, 14:35:28
    #31
    Yazık olmuş parana (eğer verilmezse)
  • 30-01-2009, 14:44:11
    #32
    Üyeliği durduruldu
    sonucta açılan popup a Odeme Yapiliyor Çıkan Üyeye Değil. Adam Popup U açmış Üye gelmiş Veya GELmemiş O onun problemi Değil ki O açtıgı pop a bakar ?
  • 30-01-2009, 14:58:58
    #33
    hiç değilse %50 bir ödeme yapılsın, mutluluk sağlansın
    kurallar icabında bakarsak; koctek kurallarında belirtmemiş. ödemesi gerekli.
    ama etiklik açısından bakarsakda koctek'i kullanan birinin yabancı hitden cacık olmayacağını bilmesi gerek. arada bi yol bulunup halledilmeli bence.
  • 30-01-2009, 15:00:25
    #34
    Üyeliği durduruldu
    konuyu daha fazla uzatmanın bi manası yok bence,

    hesap banlanmış ancak ödemesi yapılacaktır,

    Syg.
  • 30-01-2009, 15:05:24
    #35
    Üyeliği durduruldu
    alayı fason bunların yaa..
  • 30-01-2009, 16:05:09
    #36
    gencabc adlı üyeden alıntı:
    Kurallar bölümünde yazıyor
    Daha yeni eklenmiş buraya bu kural,
    KOÇTEK BİLİŞİM REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.
    Alıntı
    Sisteme katılan sitelerin ziyaretçisi sadece Türkiyeden olmalıdır.
    http://www.koctekpopup.com/index.php?kc=sozlesme - Google'da Ara
    buradan Önbellek'e tiklayip bakarsaniz eskiden böyle bir kural yokmuş ki saniyorum bu konu acilinca böyle bir kural koymuş arkadaşımız
    Kolay gelsin umuyorum arkadasimizin ödemesini yaparsınız