Alıntı
O dediğin firmalara yapılanın milyon katı google'a yapılıyordur hergün bir kere bile kapandığını görmedim. Amatör amatör işler yapıyorlar, sonuçlarına yayıncılar katlanmak zorunda kalıyor.
Öncelikle böyle bir mesaj yazmak saçma arkadaşım.
Sebebini yazıyım.
Botnet denen bir client ve bir de serverdan oluşan programcıklar vardır. Zamanında çok haşır neşirdim.
Client sendedir buradan zombielere komut verirsin, serverı da yedirir zombie i çoğaltırsın. Bazı akıllar bunu trojan downloader yoluyla sitelerine ekleyip kendi üyelerine bile yedirecek kadar lamerlik yapar. Hatta o lamer burada bu konuyu da okur.
Bu botnet öyle basit birşey değildir, gücüne göre değişir, eğer ki 300 k bot varsa en kral siteyi bile zorlarsın, 20 k botla Türkiye'de bildiğin en kaliteli siteleri kapatabilirsin.
Google'ın var bin tane makinası, alt yapısı var tüm Telekom'a eşit, mukayese ettiğin firmalarla benzer bir tarafları var mı

Neyse olay zaten Google değil olay neden saldırıldığında, amaç nedir yani gözleri doymadı mı hala birilerinin? O birileri kendini iyi biliyor.
Bu arada forumda yani burda, arkadaşlar bu bu firma hep kapanıyo, bu az veriyo ama hiç kapanmıyo daha çok kar edersiniz gibi laflar duyarsanız bilin ki o tavsiye edilen saldırıyordur.
Bunlar kendilerini ya çok zeki yada sosyal mühendis sanıyorlar. Ama eziklik yapıyorlar.
Kimse konuyu saptırmasın ve kendinden şüphe ettirmesin.