• 08-11-2021, 10:29:32
    #1
    Merhaba,

    Bir konuda bilgiye ihtiyacım var, bir danışmanlık işi yapmak istiyoruz. Müşteriler bizi aradığında dakika başı ücret ödemeleri gerekecek. Bunu yapan firmalar, alt yapı sistemleri var mıdır? Biz telefon üzerinden danışmanlık vereceğiz ve aradıkları için de kendileri dakika başına ücret ödeyecekler. Konu hakkında bilgi sahibi olanların fikirlerine ihtiyacımız var. Ayrıca Türkiye'de böyle bir yapılandırma yasal mıdır?


    Konuya uygun bir yer bulamadım, buraya açmak durumunda kaldım.
  • 08-11-2021, 10:37:59
    #2
    KLM
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pm ile dönüş yapacağım.
  • 08-11-2021, 16:07:43
    #3
    Gold üye
    Ben Açık Açık yazayım ne civarda olduğunu herkes görsün aydan aya değişebilir ama aşağı yukarı fikriniz olur.




    Hizmet Detayları ;
    - Hatlardan verilecek hizmette cinsel içerik ve küfür olmaması gerekiyor. Bu tür durumlar yasak ve cezai yaptırımları var,
    ( Eğer cinsel içerikli bir hizmet hattı talep edecek olursanız sizlere yurtdışı hizmet hatlarımızdan tahsis edebiliriz. Bu hatlar için ayrıca bilgi isteyebilirsiniz. )

    - Müşteriyi sistem ve ne ödeyeceği hakkında bilgilendirmek kanuni zorunluluk. IVR ( Interactive Voice Response, Sesli Yanıt Sistemi )‘ da müşterilere, zorunlu olarak ilk 13 sn ücretsiz bir kayıt dinletmeniz gerekiyor. Bu kayıtta, müşteriye ne kadar ödeyeceğini ve bu servisin ücretli bir servis olduğu bilgisini veriyoruz. IVR sinyal sesini müşteriye verdikten sonra, hizmet ile ilgili bağlantıları yapılabiliyor. Örn : 0888 213 9090 , 0888 213 6060
    - IVR karşılamayı yaptıktan sonra, hizmetin verilmesi için müşteri temsilcilerine bağlantıyı, bilgisayarda çalışan Soft Phone lara ( Xlite , Eyebeam, … ), Tablet yada akıllı telefonlarda çalışan Soft Phone ‘ lara ( Zoiper, … ) yada sabit ( Türk Telekom ) ve mobil ( Turkcell, Vodafone, Avea ) hatlara yapabilir.
    - Mobil hatlara bağlantı yapılması sayesinde, müşteri temsilcileriniz konumdan bağımsızken, cep telefonlarından karşılama yapabilir.
    - Dakikası 1 TL ile 20 TL arasında olan KDS hatlarımız mevcut. Müşteriden alınacak dakika ücretini siz belirliyorsunuz ve ücrete göre hat tahsisi yapıyoruz. Ücreti değiştirmek istediğinizde hattında değişmesi gerekiyor.
    - IVR’ ın mobil veya sabit hat yönlendirme işlemi için tarafınıza bir hesap verebiliriz. Bu işlem için TR Heryöne tarafınızdan 0,06 TL /Dk ücret alınır.
    - Sizin hak edişiniz, müşteri tarafında alınacak tutarın 1/6 i dir. Örneğin dakikası 20 TL olan hattı kullandırdığınızda, 3,33 TL/dk sizin hakedişinizdir. Bu tutardan %15 Fraud kesintisi yapılarak 2,8956TL/dk Net olarak ödenir. Müşteriden tahsil edilmeyen aramalar için tarafınıza ödeme yapılmamaktadır.
    - Sisteme Turkcell, Vodafone, Avea dan çağrı alabilirsiniz. Türk Telekom ile yaşanan tahsilat ve mutabakat sorunlarından dolayı hizmete tarafımızdan kapatılmıştır.
    - Her ayın 1 i ile 30 u arasında yapılan görüşmelerin bedelini Operatörden tahsilat raporu geldikten sonra ödeme yapıyoruz,
    - Ödemelerinizi toplam görüşülen Saniye ücreti üzerinden alırsınız.
    - Hat tahsisini şahısa yada şirketinize yapabiliyoruz. Şahıslar için kimlik fotokopisi ve ikametinizi gösteren belge ( Su, elektrik gaz faturası ), Şirketler için şirket evraklarınız ve kaşeniz ile gelirseniz hat tahsisini hızlı bir şekilde yapabiliyoruz.
    - Hat tahsisi yapıldıktan sonra kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. IVR kurulumu vb hizmetler sizin tarafınızdan yapılması gerekmektedir.

    Ücretler ;
    - Yıllık hat tahsis ücreti 250 TL / Yıl
  • 29-11-2021, 17:35:10
    #4
    banada lazım ıvr sıstemı acaba google ads reklam oluyormu