Değerli adhood yayıncımız,
Çok kısa bir süre önce yayına başlamamıza rağmen çok yüksek bir ilgi ile bizi karşıladınız. Öncelikle sizlere çok teşekkür ederiz.
Sitenizin daha fazla reklam geliri elde etmesi yönünde önemli çalışmalar yapıyoruz. Şu anda adhood projesinde reklam satış ekibimizle birlikte toplam 15 kişiye ulaştık ve önemli reklam satışlarına başladık. Ayrıca Türk İnternet reklamcılığına ve adhood’a önemli kazançlar sağlayacak GOOGLE ile çok büyük bir anlaşma imzaladık. Bunun detaylarını önümüzdeki hafta sizlerle paylaşıyor olacağız. Bu anlaşma bizi oldukça fazla heyecanlandırıyor.
Şu anda Turkcell, Televidyon.com, Yahoyt.com, Hedefonline (pazartesi itibarıyla) reklamları adhood üzerinde dönmekte ve yayıncılarımıza sürekli kazanç sağlamakta. İlgili reklam alanlarınızda sürekli yüksek kazançlı reklam döndürmeyi amaçlıyoruz. Özellikle Hedefonline reklamı tüm yayıncılarımıza 6-8 kuruş arası tıklama başına bir kazanç sağlayacak. O yüzden sitenizde adhood reklam kodlarına yer vermeyi lütfen ihmal etmeyin

Ayrıca ToolbarSite adlı reklam modelimiz için de şunu belirtmek isteriz. ToolbarSite’lardaki her bir başlık ayrı ayrı sayılmakta ve sizlere ayrı ayrı kazanç sağlamaktadır. Bir ToolbarSite’dan elde edeceğiniz kazanç çok yüksek rakamlara çıkabilir. ToolbarSite’ı kullanmayanlara duyurulur

Sizlere çok yakında tüm reklam özelliklerimizle ilgili sitenize özel bazı mesajlar göndereceğiz ve sitenizde hangi alanları kullanırsanız faydalı olabileceğini belirteceğiz.
Hepimize bol kazançlar,
adhood.com
Türkiye’nin en farklı reklam platformu
adhood®