• 18-07-2008, 12:54:33
    #28
    Şimdi burada anlatılmak istenen olay şu sanırım. Senin bir video izleme siten var ve Garanti Aşk banner 'ı koymuşsun. Bu banner üstünde sen ne kadar da normal görsen aldatıcı bir yazı var. Bunu kesinlikle inkar edemezsin. Türk kullanıcılar bu banner 'ı görünce video izlemek için üye olmaları gerektiğini düşünecektir, ki zaten senin amacın ne kadar inkar etsende bu düşünceden faydalanmak. Garanti Aşk denen sistem de bu tür üyeliklerin kendilerine arkadaşlık sitesi değilde video sitesi amacıyla üye oldukları için hiç bir faydası olmayacaktır. Yani adamların aradığı kitleyi göndermiyorsun, doğal olarak adamlar da bu şekilde sana ödeme yapmak istemiyorlar. Senin haklı olduğun tek konu var oda sitede kuralların olmaması. Bunun dışında gördüğüm kadarıyla pek haklı sayılmazsın..
    Tamam adamlar demiş kendin banner yapabilirsin ama gidipte aldatıcı banner yapabilirsin dememiştir heralde..
  • 18-07-2008, 12:59:43
    #29
    sitede hiç bir kural yazmıyor. bunun için kendi kafalarından kural uyduramazlar.
  • 18-07-2008, 13:02:04
    #30
    hengame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yahu konu gerçekten komikleşiyor. Arkadaşlar karşımda konuma mesaj yazan kişilerin yaş sınırı kaç ?.


    O bannerın üstünde garantiask ta video izleniyor yada oraya üye oldukdan sonra video izlenir gibi bir ibare yazıyormu ? Tıkla üye ol garanti ask ta arkadaşını bulurken buradada video izle yerine
    GARANTİ AŞK TAN ARKADAŞINI BULURKEN !
    VİDEO İZLE

    sinimi yazmak mı hile valla komik ya siz türkçe yi bilmiyorsunuz yada ben sizi anlamıyorum..
    Yaşım Profilimde Yazıyor Burda Yazdıklarımı Bir Sen Anlamamazlıktan Geliyorsun Bir Şey Demicem Daha Garantiask Yetkilisini Forumdaki Üyelik Adı schumifan Msn'den Konu Linkini Gönderdim Online Olunca Gelir Acıklamayı Yapar Sizde Üyelik Adınızı Verirsiniz Kontrol Eder Niye Banlandığınızı.
  • 18-07-2008, 13:31:05
    #31
    2 günde bir 200 250 kisinin hesabını kontrol ederek ödemelerini gerceklestiriyoruz, ancak sen zaten koyduğun banner bariz ortada bu banner benim için zorunlu üyelik ve hiledir.

    Bu forumda ve defalarca üyelere "video önüne zorunlu üyelik cagrıstıracak" bannerlar koymayın dedik koymayan yüzlerce insan paralarını sorunsuz alıyorda sen neden alamıyorsun acaba ?

    Hile hurda yapmayan herkes parasını 2 günde bir alır, hile yapıpda burada ahkam kesmek cok kolay.

    Ayrıca telefonda konustuğun kişiylede konustum kendisini senin laftan anlamadığını bariz sekilde belirtti.

    Hem hile hurda yapın hep terbiyesizlik yapın tonlarca adam parasını alıyor sende düzgün iş yapsaydın sende alsaydın.
  • 18-07-2008, 13:52:47
    #32
    Bu forumda ve defalarca üyelere "video önüne zorunlu üyelik cagrıstıracak" bannerlar koymayın dedik koymayan yüzlerce insan paralarını sorunsuz alıyorda sen neden alamıyorsun acaba ?


    Yukarıdaki bannerde herhangi bir üyelik sonrasında video izlemek gibi bir ibare bulunmuyor aksine sizin kendi sitenizde ARTIK KİMSE ARKADAŞSIZ KALMAYACAK SLOGANINDAN YOLA ÇIKILARAK HAZIRLANILAN BİR BANNERDİR.



    Mağdem bu olaya hile cilik diyorsunuz. Giriyorum normal bir üye gibi üye oluyorum sizin sitenize birazdan ve sitelerdeki ortaklık sıstemınden ulaşıcağım karşıma ilk çıkan yazı gördüğüm yazı şu . ARTIK KİMSE ARKADAŞSIZ KALMAYACAK.

    sitenize üye olan her üyeye bir arkadaşı siz kendi elinizlemi veriyorsunuz ? Kontrolunu yapıyormusunuz, her üye üye oldukdan sonra arkadaşını buldumu diye ? Sizce bu yukarıdaki banner de hileci lik var sizin kayıt sayfanızda hilecilik yok böylemi düşünüyorsunuz ? Eğer evet böyle düşünüyorum diyorsanız bu konuya bu son mesajımdır.


    Peki, sizin için böylesiniz bu banneri görerek aldanan veya bilgisizce davranan insanlardan bahsediyorsunuz. NEDEN ? ! PARAMI İSTEYENE KADAR HİÇ BİRŞEY YOK İKEN BEN HİÇ BİR UYARI GÖRMEDEN banlanıyorum ? Bumu adil olmak anlıyamadığım konu şu . Banneri dikkatli bir şekilde okuyarak tıklayan hiç bir kimsenin aldatmaca ile sitenize ulaşmadığı açık ve ortada ! . Durum böyle iken mağdem kullanıcıları ben kandırıyorum nasıl üye oluyorlar sizin sitenize ? günde 5000 kişi gönderip 150 tanesi üye oluyor geriye kalan sayı akıllıda 150 tane simi akılsız ?

    Yapmayın arkadaşlar yapmayın. Banner de bir kandırmaca yok ! Sizin sitenizin adını bile yazmışken daha ne aldatması ? Ne hilesi ? Ayrıca telefon ediyorum. Muhasede koyduğunuz ciddiyetsiz bey bana sen diye hitap eden kişi, tüm yetkililer şu anda tatilde diyor merak ediyorum açıkcası , bodrum dan mı bağlanıyorsunuz r10.net e ?




    AÇIK VE NET DÜŞÜMCEM : GARANTIASK VADETTİĞİ HİÇ BİRŞEYİ YERİNE GETİRMEYEN BİR SİTEDİR ASLA ÜYE OLUNACAK PARTNER SİSTEMİNE GÜVENİLECEK BİR SİSTEM DEĞİLDİR. BU DÜŞÜNCEMİ 1000 LERCE İNSANA AÇIKLAYACAĞIM....
  • 18-07-2008, 14:07:00
    #33
    Üyeliği durduruldu
    gangan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sitede hiç bir kural yazmıyor. bunun için kendi kafalarından kural uyduramazlar.
    site adamların istediklerini yaparlar beğenmezsen kullanmazsın, ayrıca üye olurken kullanıcı sözleşmesine bakmak aklına bile gelmedi şu anda mı farkettin?.
  • 18-07-2008, 14:11:03
    #34
    haksızsınız hala savunuyosunuz.
  • 18-07-2008, 14:11:04
    #35
    informatique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    site adamların istediklerini yaparlar beğenmezsen kullanmazsın, ayrıca üye olurken kullanıcı sözleşmesine bakmak aklına bile gelmedi şu anda mı farkettin?.
    Sayın informatique sizin gözlükleriniz olabilir çok iyi görüyor olabilirsiniz Ama bizi mağdur görün biz kör ve görmeyen insanlarız.


    YAPMAYIN ARKADAŞLAR !

    Girin adrese ,
    Garantiask Ortaklik Sistemi | Yeni Üye Kaydı

    Ortaklık Kaydı
    Ortaklık sistemimize hemen üye olup, web sitenizden gelir elde etmeye siz de hemen başlayın !






    Ortaklık Tipleri

    1. Ücretsiz Üyelik Başına Gelir: Siteniz üzerinden garantiask.com'a gönderdiğiniz ziyaretçiler üye oldukları zaman size 0.2 YTL ödeme yapılır.
    2. Gold Üyelik Başına Gelir: Siteniz üzerinden garantiask.com'a gönderdiğiniz ziyaretçiler gold üye oldukları zaman size 10 YTL ödeme yapılır.





    YAZILARINDAN BAŞKA NEREDE BİR ANLAŞMA ? NEREDE BİR AÇIKLAMA ? NEREDE ?


    belkide hata bende ben göremiyor olabilirim. Görebilen bir arkadaşım var ise lütfen rica ediyorum bizlerede göstersinler...


    Alın size bir mağdur daha gangan , kardeşim msn deki yetkili denilen arkadaşla konuşmalarını yayınlamış.
  • 18-07-2008, 14:11:40
    #36
    resimleri koydum. üyeler okusun lütfen. kim haklı kim haksız anlıcaklardır