ADIM 1
Link.TL flash reklam kullanıyorum. Bugüne kadar nasıl farketmedim gerçekten en çok kendime kızıyorum. Jetpack'in istatistik kısmında TIKLAMALAR kısmı gözüme çarptı ve bir baktım ki link.tl için 158 tıklama yazıyor. İlginçtir çünkü kendi sitelerinde sadece 50 küsür tıklama sayılmış. Neyse + işaretine tıklayınca ne göreyim mobil_redirect.php

ADIM 2
Sonra siteme eklemiş olduğum flash reklam koduna bakıyorum. (bu flash reklam dedikleride splash aslında, 10 saniyelik gösterimden sonra kapat butonu çıkıyor ve tıklayınca kapanıyor -öyle sanıyordum-)
Neyse eklediğim javascript kodunda belirtilen adrese girdim ve karşıma şu resimdeki gibi bir şey çıktı.

Javascript kodu sanırım flash reklamın genişliği 800px'ten küçükse belirtilen adresi yeni sekmede açıyor. Sıkıntı burda başlıyor çünkü ben popup açılması için bir kod eklemedim siteme. Sadece Flash Reklam açılması lazım.
ADIM 3
Neyse tekrar belirtilen adrese girdiğimde boş sayfa var ama kaynağı görüntüleyince şöyle bir şeyle karşılaşıyoruz.

Gördüğünüz gibi pMOB reklam kodları var. Açılan popupta yönlendirme uygulanmış kısacası.
ADIM 4
Buraya kadar geldik, şimdi bunların tamamını yaptıktan sonra link.tl kazanç istatistiklerimize bakıyoruz.

Reklamı Kapat butonuna akıllı telefonlardan tıkladığımızda popup açılıyor ve bu da pMOB'un yönlendirme kodu ile çalışan bir sayfa. Üstelik bu tıklamaları hem yayıncılara yansıtmıyorlar hemde habersiz yapıyorlar.
Yinede kullanmak isteyen varsa kullanabilir. İyi forumlar.