RapStyle adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Gerçekten İlk Zamanlar Yayıncı Olarak Bu Siteyi Kullanıyordum.
Ama O Zaman ki Site Sahibi Umduğunu Bulamadığı ve Günlük Hayattaki İşlerinin Yoğunluğu Nedeniyle Siteyi Kapatacağını ve Biz Yayıncılara Bu Kapatma İşlemini İle İlgili Mail Göndermişti.
Bende Hem Site Kapanmaması Adına Hem de Aktif Olarak Kullanan Yayıncıların Zararı Olmaması Adına Siteye Talip Oldum ve Pir.im Link Kısaltma Servisini Satın Aldım.
Ama İnanın İlk Zamanlar " Link.tl 'nin Şikayetlerinden Dolayı" Bu Siteyi Seçme Kararı Almıştım. Nasip,Kısmet Yeni Sahibi Biz Olduk.
LyNo adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Öncelikle Yorumunuzdan Dolayı Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Fiyat Politikamıza Gelirsek;
Rutin Olarak Fiyat Yükseltmesi Yapıyoruz. Ama Yayıncılara Aniden Fazla Fiyat Sunarak Ne Kendimizi Ne de Siz Yayıncılarımızı Ne de Reklamverenlerimizi Riske Atmak İstemiyoruz.
Kendimizi Aşmadan Stabil Halde Gerekli İncelemeleri Yapıp, Gerekli Fiyatları Sunmaya Devam Edeceğiz. Uçuk Fiyatlar Sunup da İleride Ödeme Yapmamaktansa , Fiyat Merdivenini Adım Adım Çıkmak Daha Doğru Olacaktır.
Teşekkürler ...
ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yayıncı Ücretleri İçin; Göz Atabilirsiniz
zego adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
2. Reklamınız Onaylanmıştır.
