Sistemi geçen hafta yukarıdaki yorumları görmezden gelerek test amaçlı denedim. Önceden kendilerine mail'de attım eğer param ödenmeyecekse benim vaktimi de envanterimi de boşa harcamayın diye.
Geri dönüş oldukça yapıcıydı. Ödemeniz yapılır denildi. Ancak hafta bitip ödeme günü geldiğinde ödemeyi yapmadılar hatta açıklama bile yapmadılar defalarca mail atmama ragmen.
Öncelikle şunu söyliyeyim test yaptığım hesap kesinlikle fake tıklama veya trafiğe sahip değildir tüm clickler, impressionlar gerçektir. Buna ragmen ödeme yapamadılar.
Yani yorumlar doğru, zaten denediğinizde farkediyorsun iki tane reklam var (muhtemelen kendi siteleri) bir hafta boyunca bu reklamlar geliyor reklam çeşitliliği bile yok.
Ücretsiz sağdan soldan envanter elde edip kendi sitelerine trafik çekiyorlar gibime geliyor benim.
Uzak durun derim.
Adnow.com *********** Şirkettir
50
●10.810
- 16-02-2016, 14:27:48
- 17-02-2016, 21:09:42Ah be hocam keşke dikkate alsaydınız. Geçmiş olsun.. Sizde konu açın başka bi yerde veya burda herkes okusun ne olduklarını bilsin.blackshark11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-02-2016, 22:59:16Doğrudur hocam cevap bile yok ek olarak da forumda dolaşıyor.. sağolasın.GodGave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-02-2016, 23:59:01Aynı durum bende de oldu. Birisi girip benim reklamlarıma 10-15 defa tıkladığı için 50 dolarımı sildiler ve sitemi banladılar. ADNOW KESİNLİKLE HIRSIZDIR. Hangi büyük sitelere reklam verdikleri umrumda değil 50 dolar da benim için para değil ama yaptıkları dengesizlik ve verdikleri saçma cevaplar beni çok sinir etti. Öyleyse ben gireyim düşmanımın sitesine defalarca tıklayayım banlansın bu mantık orta çağda bile yok arkadaşlar yoooook.
- 20-02-2016, 11:31:51Bu yüzden düzeltmiyorlar neden? çünkü kendi kârlarına veya kendileri tıklıyor. Sonuç ; Firma kazandı,yayıncılar kaybetti.UgurYurtseven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-02-2016, 18:40:40Ödemenizi alıp hemen reklamlarını kaldırın çok fazla zarara uğrarsınıznuri1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle