DOSYACI.com açılmış ama..
70
●5.594
- 24-03-2008, 02:43:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.site saldırılardan azda olsa korunsun diye firewall arksına alınmış. biz dosyaları sunucu üzerinden değil firewall üzerinden görüyoruz. bu nedenle girilmesi gereken güvenlik kodu sunucudaki güvenlik kodu. fakat biz firewall ın kendine indexlediği güvenlik kodunu görüyoruz sadece. haliyle hatalı diyor. yarın düzelecektir zannımca.
- 24-03-2008, 02:44:14MisafirEee nickless bütün gününü upload ( divx vs.. ) yapan arkadaşlar var, bunlar düşünülerek 0,001ytl konuşmuştur.. ama gerçekden mantık olarak müthiş geliyor bana bir Türk yapımı olması.. hayırlısı olsun..Nickless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-03-2008, 02:48:00İyi para derken gerçekten iyi para olduğunu kastetmiştimkaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yayınlamadan hem sistemden yararlanıp hem de para kazanmak hiç de fena değil. Kaybeden yok mantığı. Umarım sonu hemenpaylas.com gibi olmaz.
- 24-03-2008, 02:51:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.evet haklısın ürgüp. tam anlattığın gibi.ürgüp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama yarına sorunsuz çalışacak inşallah - 24-03-2008, 05:24:11Üyeliği durdurulduPek kar sağlayacagını düşünmüyorum,
Adam birsürü indirme / download sitesi varken örn : rapidshare.com kalkıpta burdan para karsılıgı dosya indirmez internette aradıgımız ücretli yazılımların çogu malum vvarezde bu benım gorusum .
İnşallah başarılı olursunuz. - 24-03-2008, 05:29:00Misafirşöyle düşün elimde script var kendim kodlamışım veya başka birşekilde, bunu paylaşım yapıyorum sitemden/forumumdan/paylaşım sitelerinden ücretli indirme olarak indirtiyorumZeroTolerance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

veya örnek söylüyorum, vvarez script arşivi vardır, bunu ücretli indirtir yada öyle bir program yada eklentidir ki lazımdır sana ücretli iniyordur indirirsin.. gibi birçok şekilde kullanılabilecek sistem.
Reklam yayınlamadan hem sistemden yararlanıp hem de para kazanmak hiç de fena değil. Kaybeden yok mantığı. Umarım sonu hemenpaylas.com gibi olmaz.
