• 19-01-2015, 10:53:55
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Referansımdan üye oldular ancak kredi felan geldiği yok.
  • 13-01-2016, 09:07:59
    #11
    Sistemde az kişi var sanırım yeni olduğu için, bayadır Maalesef, şu anda burada elde edilecek daha fazla kredi yok. Lütfen sonra tekrar deneyin. bu şekilde çıkıyor.
  • 21-01-2016, 10:47:43
    #12
    Katılıyorum sana bakın neobux mesela en çok zamanında bux.to kullanıcısı olan portekizlilerden çıktı.

    Bu arada aslında sizin bilmediğiniz şu anda 4 tane ödeme yapan admini yada sahibi türk olan 3 tane de sahibi türk olan ve ödeme yapan kazanç yollari farklı olan web sitesi var.

    Bu arkadaşa da hayırlı olsun daha önceden .xxx videoları izlettiren bir siteye sahipmiş doğru yola dönmüş

    Ama türk addmefast tan ziyade eğerki zaten bu tasarımı taklit edebiliyorsan kendinde yapabilirsin özgün birşeyler.

    Bence özgün olmak öncü olmak çok önemli.
  • 21-01-2016, 16:41:28
    #13
    bu tür sistemlere pek iltifat edilmiyor artık..
    likeall bile epey sesini duyurmus bi site olmasına rağmen eklediğiniz linklere geri dönüş nerdeyse hiç olmuyor.. kullanıcısı aktif değilse 5 para etmez.
    like alda 1 kayıt a 0.10$ veriyor ama ödeme miktarına yaklaşında referenaslarınız artık onaylanmıyor böylelikle ödeme alamıyorsunuz haliyle
    refimden kayıt olan üye sayısı 4000 den fazla ama yansıyan yani kabul edilen aktif olan ref üye sayısı 200 civarında )
    biriktirdiğiniz kredileri kullanmak istediğinizde iste her tıklayana en yüksek krediyi versenizde günde 5-10 tık , takip, like anca geliyor..
    yapan yapmış malesef addfastme gibi olmaz çok zor..
    onlarda reften gelen üyeliklerin aktif edilmesi için bin dereden su getirtiyolar belki orda da filmler dönüyodur ama en azından bi link eklediğinizde 1 günde 1-2k tık alabiliyor..
    addfastme istatistiklerinde
    Total referrals are 10432
    Points from completed referrals are 576100
    Points from pending referrals are 2553300
    yani üye olmuş ama biyeri tıklamamış adamlar yüzünden hala 2553300 kredim beklemede.. şefaf değil ama yapacak bişi yok.