Burada yazan arkadaşların mesajlarını baştan sona okudum.
incir.com'un tezgahı maalesef çok kirli ve tamamen insanları kandırmak üzerine kurulu. Sistem başka bir arkadaşına aynı paketi satmak üzere. 2000'li yılların başında yurtdışında çok modaydı, "evden çalışma paketleri". Nasıl mı evden çalışıyorlar? Herkes bir başkasına evden çalışma paketi satıyordu, tabiki çöktü.
İnsanı yüceltmek için değil de sistemini yüceltmek için çalışan sistemleri burada savunmayın çünkü o sistemlerden illa ki menfaatlenen birileri vardır ve siz kendi ellerinizle beslersiniz ve sonra kimse sizin hür iradenize ve aklınıza güvenmez.
webrazzi.com'da incir ile ilgili 2013 yılında 1800 tane oldular diye bir haber var. "Biz de açtık", "biz de incirdeyiz" diyen kişilerin hepsinin sitesine bakın. Birçoğunun domaini düşmüş yada site kapanmış. Bu kadar kârlıydıysa nereye gittiler?
Teknik bir soru da şu. Eğer bu platform bu kadar yatırım aldıysa, kendi e-ticaret yazılımını geliştirmekten aciz mi? Rusya tabanlı CS Cart yazılımının hem de 3.0.1 (şu anda en günceli 4.2.2) versiyonunu niye kullanıyor? Güvenlik açıkları, kredi kartı meseleleri v.s. gibi bir sürü akla gelen sorular var.
eTicaret ile 8 yıldır uğraşan birisi olarak savunan arkadaşlara acizane son sözüm; ticaret yapın, mal alın satın ama kul hakkı yemeyin, aheste aheste çıkar.
İncir.com ile kazanan var mı ?
62
●33.075
- 18-12-2015, 11:22:36konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama ben şuan bu incir comu savunan arkadasların yorumlarını bekliyorum acaba hala memnunlar mı ? hatta gözüme çarptı da öneren bir arkadaş sitesini satışa çıkarmış acaba incir.comu hala tavsiye eder mi? yorumlarını merak ediyorum teşekkürler
@NetBlogi; - 18-12-2015, 11:58:02Üyeliği durdurulduSatışa çıkardığım site incir.com'a bağlı bir site değil. O zamandan beri hala incir ile çalışmaktayım ve gayette memnunum.n0mad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-05-2016, 10:44:05Üyeliği durdurulduhey güdü günler hey...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:44:05 -->-> Daha önceki mesaj 10:43:31 --
memnunuzn0mad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-05-2016, 17:04:35Bunu burada açıklıyorum. Ben hiç Memnun değilim. İsteyen olursa siteyi verebiliri. www.e-malzeme.net 1 kuruş para kazanamadım... Sadece mesaj atıp duruyorlar.
- 10-05-2016, 18:59:00Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.ne kadar istiyorunuz?Kuzeh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-05-2016, 05:02:29Üyeliği durdurulduİncir sitelerinin satışı yada devri söz konusu değil. Ancak hastalık vs gibi ekstrem durumlar olursa ona da incir etik kurul karar veriyor.inrove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-09-2016, 10:32:46Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.sırf bunu yazmak için girmiştim: Dkasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle