Merhabalar,
Bannerborsasi.com olarak yeni bir reklam networküyüz. WMC İletişim Grubuna bağlıyız. Şu an sitemizde 2 adet kampanya var ancak her geçen gün yeni reklam verenlerle görüşüyoruz. Amacımız Türkiye'deki tüm iş ortaklığı programlarını tek çatı altında toplamak. Bu sayede site sahipleri de tek kod ile tüm iş ortaklığı programlarını dödürüp kazançlarını tek bir yerden alabilecekler. Bir sürü farklı hesaptan gelir elde edip min tutara ulaşmaya çalışmayacaksınız. Daha yolun başındayız. Yapıcı eleştirilerinize de ihtiyacımız var.
Şu an itibariyle kayıt olup kodu ekleyerek kazanmaya başlayabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için son hız çalışıyoruz. Sabrınız için şimdiden teşekkürler
Cengiz Saka
İş Geliştirme
Bannerborsasi.com
Bannerborsasi.com yerli reklam network
15
●1.149
- 06-02-2008, 16:43:53Tekrar merhablari,
Birkaç konuya daha açıklık getireyim ki kafalarda soru işareti olmasın.
Öncelikle çok yeni olduğumuzu tekrar belirtiyim. Bu yüzden reklam veren sayısı şimdilik az.
Şu an sistemde 2 adet kampanya var. Üye olduktan sonra Banner Linkleri kısmını kullanarak kodunuzu oluşturabilirsiniz. Kampanyalar kısmından da istediğiniz kampanyaya katılabilirsiniz.
Her ay başında 25 YTL'ye ulaşan hesaplar ödenecektir. Hesap bölümünde belirtilen Banka Hesap Numarasına ödeme Ayın ilk haftası içinde yapılacaktır.
Fatura kesebilen şirketler fatura gönderecekler, fatura kesemeyen şahışlardan kanuni zorunluluk olan %10 stopaj kesilecektir.
Yurtdışındaki reklam Networkler ile çalışanların da bildiği gibi reklam networkleri reklam geliri paylaşımı üzerine çalışmaktadır. Bu oranlar genelde %60 yayıncı %40 Network şeklindedir. BannerBorsasi.com da yayıncıların reklam alanlarını pazarlayarak sürekli yeni reklam verenler eklemek ve reklam cironuzu arttırmak için çalışmaktadır ve tüm bu maliyetler soncunda da yayıncıları ile arasında reklam gelirlerini %25 (Bannerborsasi) - %75 (Yayıncı) şeklinde paylaştırmaktadır. Dolayısı ile elde ettiğiniz gelirin %75'i hesabınıza yatırılacaktır.
Bu sektörde söz sahibi bir network haline gelip yayıncılara birçok kaliteli reklam verenle gelir kazandırmayı hedefliyoruz.
İyi Çalışmalar - 07-02-2008, 09:53:35Kredi Kartı gibi bir zorunluluk yok.Qaranti_Cocuq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-02-2008, 09:55:43kayıt olduğunuz site ismini yollarsanız kontrol ederim ancak banner linlkleri sayfasında sağ üst tarafta yapılması gerekenlerin hepsini yaptığınızı bir daha kontrol etmenizi rica ederim çünkü ş u ana kadar ekleyen 100'e yakın sitede bir sorun çıkmadı.jabo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle