guzel bi script alırsın yada yazarsın. suan bana gore en kalite script ozellik olarak
ibux.ca earnin-cash.net yada earn-in.info scripti..
100-150 hatta 200 dolar reklama butce ayırırsın.
gide buyuk click sitelerine biner reklam basarsın.. bence en az 50bin reklam vermelisin.
bu reklamları aynı gun baslatırsın ki uye toplaman cok hızlı olmalı. en onemli nokta uyeyi cok kısa surede toplamak.
fazla uye reklam almanı saglar reklamı eritmeni saglar. az uyede reklam alamazsın
eger uyelerin artması yavas olursa sen reklam alana kadar ilk uyeler senden para istemeye baslar. batanların bana gore en buyuk yanlısı bu. para harcamadan kazanmak istiyorlar. nerde gorulmus???
en hızlı bicimde fazla uye yakarsın. Soickan kısmen haklı on dolara reklam sat 20 dolar dagıt.
ama suda var.. diger kazandıgın sekiller
premium uyelik ref satışı banner click satısı bunlar artı para
birde su varki ben benim gibi bir yıl boyunca tıklayacak cok az adam tanıyorum
zaten click olayına giren 2 ayda cıkıyor yani yuzlerce uye 4 dolara geliyo sıkılıyo bırakıyo ref bulamıyo ama burada 3 dolar biriktirmiş bırakıyo. unutuyo tıklamayı bırakıyo. butun bu bırakannların sana karı oluyo. fastsc ibux.ca earn-in hepsinin icerigini admin tarafından gordum.
artı hileciler acıyor 50 ref gunde 50 click tıklıyor. senin bir reklamına
onemli olan yakalaman yakalarsın o senden para isteyene kadar tıklamasına izin verirsin o parasını isteyince hile yaptıgını ispat ederek odemesini yapmazsın.
butun sitelerde sistem bu. tıklayın bux.to ya 2 ay banamısın demez aynı ipden girip tıklayın yine umursamaz. hep izin verir ama para isteyince gorursunuz diger yuzlerini...
bu durumda hilecilerin tıkladıklarıda sana bedava ya gelmiş oldu.
sabır biraz para ve soguk kanlılık varsa bu işte bence guzel para var.
aman uye az geliyor link arttırıyım aman reklam kimse almıyor fiyatları cekiyim diye panik oldugunda earning-cash gibi sıkıntı yasarsın. adam yılbasında bi artislik yaptı 14cent link koydu
ocak ilk haftadan sonra gunluk toplam linki 3 cente cekmek zorunda kaldı cunki dengeyi bozdu.
dahada ayrıntıları var cok. vakit ayırıp duzensiz yazımı okudugunuz icin tesekkur ederim. bunlar kurup sattıgım sitelerin basına gelenlerden gordugum tecrubeler benim kendi fikirlerim.
tabiki hala kuruyom reklam olcak ama

paypal konusuda benim bildigim kadarıyla su benimde basıma geldi..
birisi paypal calıyor hergangi bir cekilde. ve adamın parasını ancak sanal harcayabilecegi icin gidip click sitrelerinden premium yada ref alıyor.
paypalın en buyuk ozelligide (bbenim basımada geldi) kazazede paypala basvurdugu anda sorusturma acıyor ve o pranın dolastıgı butun hesapları kitliyor adamlar accountunu kredi kartını silemiyor para alamıyor gonderemiyor. sorusturma da zincirleme suruyor kime ne sattın kimden ne aldın her keze ulasıyor paranın dolastıgı..
bu esnada mesela ben forum yaptım birine parasını gonderdi ertesi gun bi baktım paypal o parayı hesabımdan geri cekmiş ve kitlemiş bana ahiret soruları soruyo ne sattıysan gonderme paranı alamıcan diyor.
o sorusturma cozulene kadar limit konuyor yada kimlik bilgilerini fax yada scan yoluyla gonderirsen ancak acıyor tatmin olursa.
ama yuzlerce hesap olunca bir anda icinden cıkamaz hale geldi simdi hepsini geri acıyorz sadece parayı geri hesaba gonderiyor hırsız elini kolunu sallamaya devam.
bu olayın bir anda patlama sebebide
bux scriptinin md5 falan filan olayıyla uzaktan yakından alakasının olmaması uzun zaman zaman once buralarda yazmıstım bux sitelerinde dikkat adminler sifreleri goruyor hersey ortada diye.. buxu acan hemen yapıstırıyo 20 link link bası 1 cent ref %100 veriyo bin click iki bin click reklam topluyo 2000 uye al sana 2000 kişilik database adam payalını yazmıs sifresini yazmıs sana denmek kalıyo sadece.
bence ptc sitesini yonetiyorsan minimum 7 paypal haftanın hergunu site ayarlarını ona yapıcan bu donemde. kaybın bi gunluk para olur. cunki patlak bi para ise ertesi gun cıkar acıga.