Ringofon Hesabıma giriş yapamiyorum, şifremi unuttum yapınca mailime şifre gönderiyor ama ana siteden giriş yapılamıyor o şifretle ringofon dingoluk yapıp paralarımın üzerine yatmıştır son centine alana kadarda yapacağımı bilirim
Ringofon dolancırıcıdır Hem sizi hemde ziyaretçilerinizi dolandırır
Hortumcunun ADI RİNGO
54
●3.722
- 18-12-2007, 09:03:38Üyeliği durdurulduBana mail gelmedi ! ne önemsiz kutusuna nede inbox'a kendi reklamları hariç ringofondan herhangi bir mail almadım.
Bana İletişim adresimden beyan edilmetikçe hesabıma engel konulamaz !
+ Forumda okudum bir aralıkda hesaplar donacak demiş ben daha dün saat 17:45'de hesabıma erişim yapmıştım.
+Reklamlarına tıklandığında halen benim aff id üzerinden çalışıyor. - 18-12-2007, 09:06:04senin mail sunucunda problem varsa ringofonun yapabileceği birşey yok. Biraz araştırsaydın forumda uzun uzun söylendi zaten. + kimse senin paranın üzerine yatmadı. sen hangi hakla burada ringofon 'a hortumcu diyorsun. Bariz bir ban sebebi yaptığın. konuyu şikayet ediyorum.
- 18-12-2007, 09:11:41Pars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yayınlıyorsan o senin sorunun
https://www.r10.net/internetten-para-...light=ringofon
herkese gelmiş mail sizemi gelmemiş
- 18-12-2007, 09:39:35Ben ringonun bu güne kadar webmasterları dolandırdıgına yada parasını vermedigine şahit olmadım, yigiti öldür ama hakkını ver.
Ancak satışlarında kücük kücük ibareler , beleş , free gibi aldatmacı reklamlarını hiç tasvip etmedim buna ragmen benim gibi yüzlerce kişi bunu hem eleştirip hem laf söyleyip hemide bu reklamları yayınlayıp iyi paralar kazanmaktanda geri kalmadı. - 18-12-2007, 11:57:14MisafirÜyeliği durdurulanlarda reklamlara tıklandığında beyaz sayfa gelmeli.
Bu arada birşeyi söylemeden edemiycem. Her yeni ( patlama yapacak ürün ) çıktığında, Ringofon bişiler değiştiriyor ve o karışıklık 10-15 gün sürüyor. Herkeşin kazançlar baltalanıyor. Biz bunu Garanti Arkadaş çıktıktan kısa bir süre sonrada yaşamıştık diye hatırlıyorum. Saygılar.