Ringofon'DA oyunlar dönüyor.
128
●9.533
- 01-12-2007, 12:50:41akon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ringofon Satis Ortakligi
Musteri Hizmetleri : 0.212.276.9.276
Telefonu budur, ama bana dediklerin aynısını sizede söyleyeceklerdir. - 01-12-2007, 12:50:48ya arkadaslar niye anlamıyorsunuz ki, adamları üye yaparken resme onlara semsiye giriyor ve bu durumdada operatorler sık sık şikayet alıyorlar, bunun akabinde soluğu tabiki ringoda alıyorlar, türkcell maşallah ortalığın anasını ağlatan, bu refererli sistemi getirttiren yegane şirkettir, herşeyi ringofonada bağlamayın arkadaslar çoğu yerde ringofonunda eli bağlı, operator kayıt oldu göstermezse ringofon nerden bilecek ?
+ olayların farkındalar, nasıl iyileştirme yapabiliriz diye düşünüyorlar diye düşünmekteyim.......... - 01-12-2007, 12:53:12Üyeliği durdurulduHer yerde söyleme dedim sana ajanFibonacci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2007, 12:57:21Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasim ringofon bunu yapıyorsa buna katlanmak zorundadir. sonuc itibariylen ezilen kimler oluyor bizler oluyoruz..
olayın farkındalar madem neden bizlere yalan atıp sistemimiz gayet saglam calisiyor sorun yok demekle geciştiriliyor.. demek bunun suclusu ringofon turkcell telsim avea falan degildir. - 01-12-2007, 12:59:59sonucta kendileride üye çıkartamıyorlarkiimkansiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki taraflı zarar yani.
- 01-12-2007, 13:01:19Arkadaşım click saymamasından bahsediyoruz burada. Senin yaptığın satış çıkaramamaktan yanmak oluyor. *** atta nereye gelirse gelsin misali.imkansiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bi yamukluk göremedim.Alıntı - 01-12-2007, 13:02:09arkadaşlar biz neden yalandan yere ringofonu kötüleyelim ki. insan ekmek yediği yere tükürür mü. ama dün 40 kazanan bu gün 2 kazanıyor. bu durumda sorunun nerden olduğu zaten belli. burdakilerin amacı ringofonu yerden yere vurmak değil. bu soruna çare bulunması.
domain konusunda ben kayıt ettim. yeni pop up kodunu ekledim. pop up sayfalarımın yarısı beyaz açılıyor, diğer yarısı normal açılıyor. ama bu seferde click var üye yok. üye saymıyor diyemem denemedim. ama ortada yanlış giden bir şeylerde var.
sorunun gerçekci bir şekilde söylenmesini ringofondan rica ediyorum. neyse sorun desinler. bizde ona göre hak neyin ne oldğunu bilelim.
iki taraflı zarar yani.