10 yıl olmuştur, bulunduğum bölgede başka altyapı olmadığı için tek çarem olduğu için farklı bir marka düşünmedim.
- Bu seneye kadar kesinti neredeyse hiç yaşamıyordum, bu sene 1 ay öncesine kadar haftada bir kez oluyordu ama şu an düzeldi. Belki bölgesel bir çalışma olabilir.
-Diğerlerini hiç kullanmadığım için buna net bir şey söylemem.
- Zaten hızım düşük ancak yavaşlama gibi durumları çok çok nadir yaşıyorum, genelde aynı hız değerlerini alıyorum.
Önerir misiniz derseniz gerçekten bölgeden bölgeye çok fark eden bir durum. Eğer altyapını varsa turknet iyi diyorlar, yoksa diğerlerine bulaşmadan türktelekom seçebilirsiniz en azından yarı yolda kapatıp gidecek firma değil.
Farklı bir alt yapım yok hocam, Türk Telekomun alt yapısını kullanıyorlar tüm geçtiğim İnternet sağlayıcıları da, bu durum da dediğiniz üzere Türk Telekom çok daha mantıklı olacaktır kanaatindeyim, nitekim zaten ana sağlayıcı ve de onun alt yapısını kullanıyorum yine, Türk Telekom mantıklı geldi.
İnternet de bir problem yaşamaz isem bir sıkıntı yokta, şu taahhüt insanı geriyor, taahhüt konusunda ne düşünüyorsunuz hocam peki?