• 29-04-2026, 13:25:08
    #1
    Merhabalar. İstediğiniz işletme hesabına mavi tik alabilirim. Tüm süreci yasal yoldan ilerlettiğim ve hesabınızı güvene aldığım için bu süreç 2-3 günü bulabiliyor.

    İşletme hesabına mavi tik alabilmem için gereken bilgiler şunlardır :

    Facebook hesabınıza giriş yapmam gerekiyor ve vergi levhanızın olması gerekiyor.

    Bu 2 şey varsa, istediğiniz hesaba mavi tik alabilirim. Güvenip facebook hesabınızı ve vergi levhanızı bana vermek istemiyor olabilirsiniz, bu durumda işlemlere devam edemeyeceğim için yapamam.

    Bu işe yeni başladığım için başlangıç fiyatı olarak düşük bir fiyat belirledim, referanslarım çoğaldığında fiyatı yükselteceğim.

    Şu an başlangıç fiyatı olarak 30 dolardan bu işlemi gerçekleştiriyorum.

    Eğer ki 2-3 gün içerisinde doğrulama alamazsam, paranızı koşulsuz şartsız iade ediyorum. Laf kalabalığı yapıp yapmadığım işlem için para almıyorum.
  • 29-04-2026, 13:26:15
    #2
    hocam bunu zaten kendileride yaparlar hoşgeldiniz bu arada
  • 29-04-2026, 13:27:32
    #3
    Pixxu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bunu zaten kendileride yaparlar hoşgeldiniz bu arada
    Hocam şöyle ki, işletme hesabında isim soy isim yoksa, alınamıyor. İnstagram hesabınızın ismi ve fotoğrafı ne olursa olsun doğrulama alabiliyorum. Bundan bahsetmiştim. Hoşbulduk
  • 29-04-2026, 14:02:23
    #4
    Ticaret puanınız yetersiz konu açmanız yasak hocam
    • eagleclawx
    eagleclawx bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 29-04-2026, 14:28:07
    #5
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ticaret puanınız yetersiz konu açmanız yasak hocam
    Aslında 5 ticaret yaptım ve 5 ticaret puanım var, sadece bir kişiyle 2 defa yaptığım için 5 yerine 4 gözüküyor. Bakarsanız 5 kişinin ticaret puanı verdiğini göreceksiniz.

    Ek olarak şunu söyleyeceğim, bu kadar mı gözünüze batıyor birisinin ticaret yapmaya çalışması ? 5 yerine 4 görmüşsünüz, hemen damlamışsınız yasak diye. Bu kadar kötü kalpli olmayın şurada.