• 15-03-2023, 20:06:58
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sen önce söylediğin lafın arkasında dur sonra konuş cano hadi uza
    BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    daha ad soyadın değiştirilmesi sonucu bilmediğimi söylemişsin. Ben yıllardır bu işi yapıyorum, herşeyi deneyerek yapıyorum, senden çok daha fazla bilgim TECRÜBEM var. BEN DENİYORUM ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM SENİN GİBİ KAZMA GİBİ BOMBOŞ YALAN YANLIŞ BİLGİLER YAZMIYORUM. BENDEN KAYNAK İSTİYORSUN, SÖYLEDİen sana zaten saygı duymuyorum. Ne yaptığını bilmeyen boş adamın tekisin. Tenekesin. Anca ses çıkarıyorsun. Sana kanıtlarını gönderdim üstüne seni söylediğin hakaret ettim. Hala burada bana laf atıyorsun.

    TÜRK MİLLETİNE ASLA İYİLİK YARAMIYORUM, METHODUDA HİÇBİR ŞEKİLDE PAYLAŞMIYORUM, TİCARİ KONUMU AÇIYORUM, PARAMI ALIYORUM İŞİME BAKIYORUM. BİZİM MİLLETE HİÇBİR ŞEY YARAMAZ. BU KONUYADA ARTIK ASLA CEVAP YAZMIYORUM. Moderatörletden ricam kilitlensin veya GEYİK kategorisine taşınsız. Faydasız bir konu hiçbir gerekliliği yok. Çözüm yok sonuç yok.

    BANA ŞANSA 1 tanesinde verified açmışsın dedin, 2 ledim sana gönderdim üç kelime oldun. Hala burada bana laf söylüyorsun. Bilgisiz bomboş teneke insanlardan kimseye hayır gelmez, kendine bile yarar gelmez. Ben en başından beri insan gibi konuştum, bana ordan çıktın method falan yok dedin laf attın. Lütfen bu konuyu kilitleyelim. Gereksiz yararsız full bomboş bilgilerin olduğu saçma bir konu. Ticari konumu açarım 10.000 liradan almak isteyen gelir alır. İŞLER BÖYLE OLUNCA MİLLETTEN KÜFÜR, HAKARET YEMİYORSUN. TÜRK MİLLETİNE ASLA İYİLİK VEYA YARDIM YARAMIYOR. BEN BURADA BUNU ÇOK İYİ ANLADIM. Canı isteyen cumartesi açacağım ticari konuma gelir, istemeyen gelmez. Benim zaten paraya ihtiyacım yok. 30k dolardan yurtdışında bekleyen en 50 kripto paracı müşterim var. Anlatalım insan gibi söyleyelim dedik, ama bizim millete asla iyilik yapılmaz.




    BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ÖRNEK 1. Bu insanlara iyilik mi yapılır ? Ben bu kadar kötü lüzumsuz insanlarla aynı ülkenin vatandaşı olduğuma utanır hale geldim. Nereye düştüğümü şimdi anladım. Bu insanlara bırak yararı, yüzlerine bakılmaz
  • 15-03-2023, 20:07:13
    TurkishMethods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Halen neye göre diğer hesapların available olduğunun, ve bilgilerimin yanlış olduğunun kanıtını iletmediniz, şuan tamamen boşuna cevap yazmış oldunuz Size zaten saygım yoktu şuan eksilere indi şu cevabınızdan sonra. "Boş teneke" lafını ve kanıtsız bilgilerinizi de gidip başkasına inandırın, ben yemedim açıkcası
    İLETMİYORUM HOCAM. SANANE ? SÖYLEMİYORUM. GEYİK KONUNDA MUHABBETE DEVAM ET. İKİ HESABI Available yapabiliyorsam zaten tüm teorilerin boşa düşüyor. Hepsi boşa düşüyor yazdıklarının. Otur düşün belki vahiy gelir Meta çalışanı pakistanlı arkadaşlarından
  • 15-03-2023, 20:11:09
    BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İLETMİYORUM HOCAM. SANANE ? SÖYLEMİYORUM. GEYİK KONUNDA MUHABBETE DEVAM ET. İKİ HESABI Available yapabiliyorsam zaten tüm teorilerin boşa düşüyor. Hepsi boşa düşüyor yazdıklarının. Otur düşün belki vahiy gelir Meta çalışanı pakistanlı arkadaşlarından
    1.) Büyük yazarak resmen gözümde küçük bir çocuk gibi duruyorsunuz sizi adam hesabına alamıyorum, yapmayın.

    2.) Muhatap olmayacağım dediniz, halen alıntı yapıyorsunuz.

    3.) Sorununuz benimle birlikte olsun, burda milletimizden genelleme yapmayınız, hoş bir davranış değil.

    4.) Kanıt söylemiyorum demişsiniz, kanıtsız dedikleriniz sizin tabiriniz ile boşa düşüyor, çünkü kanıtsız dedikleriniz asılsız veya doğru farketmeksizin kanıtsızdır ve size güvenmem için birkere bir neden yok 2 ss iletmişsiniz bende photoshoplayabilirim yani, şuan shop olduğunu belirtmiyorum sadece olabileceklerden bahsediyorum.

    5.) Oturalım medeni bir şekilde tartışalım, Şu sorumu cevaplayın, şuana kadar available olanlar sizin "method" ile mi available oldu? Ortada bir method falan yok ve Rollout'a inanmıyorsunuz, o halde nasıl available olanlar aldı tiki?

    Ortada bir mantık hatası mevcut ve dedikleriniz ile çelişiyorsunuz, bilginize.
  • 15-03-2023, 20:21:07
    Bak bu ikisi yine tartisiyor, bizim gibi sadece ve sadece cozum arayanlar arada eziliyor. Ikinizinde kimseye bir faydasi yok suan malesef.
  • 15-03-2023, 20:26:19
    BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ÖRNEK 1. Bu insanlara iyilik mi yapılır ? Ben bu kadar kötü lüzumsuz insanlarla aynı ülkenin vatandaşı olduğuma utanır hale geldim. Nereye düştüğümü şimdi anladım. Bu insanlara bırak yararı, yüzlerine bakılmaz
    İnsanın kalitesi söylediği sözlerden anlaşılır buraya ikide bir aynı ss leri koyup çözdüm demekle olmuyor. Lafının arkasında dursaydın çoktan paylaşırdın.. konuyu kilitlemek yerine bence modlar sana ban atsın bilgi kirliliği ve gereksiz primden !
  • 15-03-2023, 20:30:05
    İnanın o "metodu" paylaşsaydın ve çalışmasaydı kimse tek laf etmezdi. Olsa da olmasa da en fazla teşekkür ederdik. Bunu parayla da satıp ticaretini en başında yapmış olsaydın keza yine aynı şekilde. Ama burada insanlara bir şey bulduğunu iddia ederek boş yere bekletmek saygısızlıktan öte bir şey değil. En başında da söyledim, hocam paylaşın, olsa da olmasa da birlikte denensin dedim, o sırada tartışmakla meşguldünüz. Şuan ki durumda prim kasıldı ve boş balonun havası söndü. Method var ya da yok, varsa ki, global haberleri ve forumları da takip eden birisiyim, kimse bir şey paylaşmadı. Bunun ticaretini yapmayacak ve paylaşacak dünyada tonla insan var her ne kadar her şeye para göz bakanlar da olsa. Kimse bir şey bulamamışken buradan birisi buluyor, diyelim buldu, hiçbir kanıt olmadan insanların umutlarını ve zamanını sömürüyor. Yazık...
  • 15-03-2023, 20:32:43
    Tek kelimeyle saygısızlık bu
  • 15-03-2023, 21:02:16
    Bende yine gitti Verified kismi. Dun de gidip gelmisti. VPN hep acik.
  • 15-03-2023, 21:07:38
    TrueAltitude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende yine gitti Verified kismi. Dun de gidip gelmisti. VPN hep acik.
    Bende Avustralya hesapta geri geldi sabah