BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İLETMİYORUM HOCAM. SANANE ? SÖYLEMİYORUM. GEYİK KONUNDA MUHABBETE DEVAM ET. İKİ HESABI Available yapabiliyorsam zaten tüm teorilerin boşa düşüyor. Hepsi boşa düşüyor yazdıklarının. Otur düşün belki vahiy gelir Meta çalışanı pakistanlı arkadaşlarından
1.) Büyük yazarak resmen gözümde küçük bir çocuk gibi duruyorsunuz sizi adam hesabına alamıyorum, yapmayın.

2.) Muhatap olmayacağım dediniz, halen alıntı yapıyorsunuz.

3.) Sorununuz benimle birlikte olsun, burda milletimizden genelleme yapmayınız, hoş bir davranış değil.

4.) Kanıt söylemiyorum demişsiniz, kanıtsız dedikleriniz sizin tabiriniz ile boşa düşüyor, çünkü kanıtsız dedikleriniz asılsız veya doğru farketmeksizin kanıtsızdır ve size güvenmem için birkere bir neden yok 2 ss iletmişsiniz bende photoshoplayabilirim yani, şuan shop olduğunu belirtmiyorum sadece olabileceklerden bahsediyorum.

5.) Oturalım medeni bir şekilde tartışalım, Şu sorumu cevaplayın, şuana kadar available olanlar sizin "method" ile mi available oldu? Ortada bir method falan yok ve Rollout'a inanmıyorsunuz, o halde nasıl available olanlar aldı tiki?

Ortada bir mantık hatası mevcut ve dedikleriniz ile çelişiyorsunuz, bilginize.