Selamlar,
Birçoğunuz gibi instagram yeni spam sınırları gelene kadar huzur içinde Instafly kullandım.
Bu yeni dönemde bir türlü işlem yapamadığım için2-3 ay ara verdim. Bugün yeniden denemek üzere tekrar lisans satın aldım. ipv4 proxy aldım.
Hesaba giriş yaptım. Sadece takipten çıkarma işlemini başlattım ve 5 dk geçmeden hesabınız başkasının eline geçti uyarısı geldi.
Tolga Şen'e durumu anlattığımda mobil proxy olmayan tüm ip'ler anında kara listeye alınıyor dedi.
Mobil proxy denen şey de az buz bi para değil. Daha önce proxy dendi aldık, hayır ipv4 dendi onu da aldık.
Sorum şudur ki Instafly kullananlar mobil proxy ile mi kullanıyor? Bunun bir yolu yordamı yok mu? Yoksa artık sadece kullanmaya çalışıp kullanamıyor muyuz?
Instafly Kullananlar
8
●341
- 05-11-2019, 11:15:10Üyeliği durdurulduBen son olaylardan sonra süreyi kısa tutuyorum.
Takipten çıkarma 0-10 saniye arası.
Takip etme : 5-30 saniye arası.
Dün 1.000 kişiyi sorunsuz takipten çıkardı.
Ara sıra spam tespit sistemi uyarısı verdi ama sorun olmadı. - 05-11-2019, 11:15:27yazılımı aldım 3 farklı firmadan proxy aldım hatta kendilerinin önerdikleri firmadan gerekli standartlara uygun olanı aldım ama hesaplar anında blokeleniyordu.
sonra 10 hesap kullanacağıma 3 hesap kullanırım dedim, proxy kullanmadan 3 hesabı çok nadir kısıtlamalara takılarak sorunsuz kullanıyorum. - 05-11-2019, 11:27:43proxy & sanal sunucu kullanıyor musunuz?cemalsenturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi bilgisayarınız üzerinde mi kullanıyorsunuz?ucg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 05-11-2019, 11:28:59öncelikle eski tarihli hesaplar olması bu durumda çok etkili oluyor. Yeni hesaplar çok hızlı spama giriyor . İşlem limitlerine dikkat edilmesi gerekiyor bu sıralar. Haziran güncellemesinden sonra %75 daha kolay spama giriyor limitler %75 düşürüldü .
- 05-11-2019, 11:52:26hem çok eski hesap, hem limitler çok düşük hem de şirket hesabı olduğu için on binlerce lira reklam harcaması yapılmış bir hesap.fatiihunsal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-11-2019, 20:41:51kendi bilgisayarından kullan ben 3 hesap kasıyorum ama mesela pazartesi birini kasıyorum salı birini çarşamba birini mesela şifre değiştirme uyarısı verirse ona ogün daha bulaşma bırak yarın bakarsın tekrar. En fazla 10 hesap kastım aynı gün bazıları çok fazla beklemede takip isteği olduğu için hemen spam yedi bazısıda beklemede takip isteği olmadığı için 800-900 takip ettim. Böyle hesaplar açıp denemelerle bakın benceGrunge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle